Interviu cu DJ -ul clujean, Cristian Daniel, reprezentantul CDJ. Din pasiunea pentru muzică a făcut o afacere


Pentru ca suntem sustinatori ai artistilor locali, dorim sa promovam constant aceste persoane. Astazi vom vorbi cu Cristian Daniel reprezentantul CDJ, un dj Clujean.

Rep: Cine esti tu – CDJ?

Eu, sunt un iubitor de muzica, fapt pentru care am incercat sa duc totul la urmatorul nivel. Noi, CDJ suntem o comunitate de artisti si oameni creativi ce prestează de la festivaluri și cluburi, la evenimente private, corporate cu producții, remixuri și adaptări realizate la propriul studio de producţii & casa de discuri și până la proiecte internaţionale. Mai exact la noi găsești DJ din Cluj, MC, Cover bands și artiști care fac tot posibilul ca petrecerea ta să fie cea mai reușită.

Rep: De unde a luat naștere ideea?

Totul a început ca o pasiune pentru muzica de calitate, iar mai apoi a luat naștere acest proiect prin care urmărim defapt să împărtășim cu oamenii clipa de a trăi și experiențele noastre prin diferite tipuri de evenimente, petreceri și festivaluri.

Rep: Ce e diferit la voi?

Diferit este faptul că deși în timp din pasiune a devenit un bussiness, tot nu am renunțat la cuvântul ce ne definește cel mai bine, pasiune pentru muzică. Influențele de la festivalurile unde prestam sunt redate la petreceri. Evenimentele organizate de noi sunt diferite de cele clasice, pe lângă faptul că muzica este creată de noi, scopul final este ca lumea să zică că da, a fost o petrecere reușită și că s-au distrat mai bine ca niciodată.

Rep: De ce să vă aleagă lumea?

Este simplu, orice eveniment este unul care să ne aducă aminte sau să ne ducă cu gândul la un festival, pentru că nimic nu unește mai bine oamenii decât muzica bună și o atmosferă de neuitat. Ideile sunt nelimitate și dacă mai adaugi puțină nebunie iese ceva de care sigur nu o să îți pară rău.

Ca și Dj Nunti Cluj evenimentul este personalizat și invitații au parte de secvențe din festivalurile iar atmosfera generată este inedita.

Rep: Ce vă recomandă?

În primul rând pasiunea pe care o punem în fiecare eveniment, pentru că dacă nu pui pasiune în ceea ce faci atunci nu prea iese nimic. Dar și faptul că folosim echipamente profesionale și cred că defapt primul lucru pe care ar fi trebuit să îl spun sunt evenimentele si festivalurile la care am participat la fiecare editie precum UNTOLD, SNOW Fest, WinterTour, Sports Festival, DAVA festival, Share Cluj, TiMAF. Pe langa ele sunt si evenimente unde am avut proiecte muzicale sau au fost promovate productii CDj si aici pot aminti: ASOT, Electric Castel, Liberty Parade, Neversea, Pikasea, Snow Land, Snowbomb, WaterBomb … dar si multe cluburi si baruri din Ibiza, Atena, Barcelona, Berlin, Budapesta, Londra, Viena, Stockholm, Moscova, Miami, Los Angels, New York si lista continua

Rep: Ce credeți că vă caracterizează cel mai bine?

Nu am putea spune că există un cuvânt sau un lucru anume ce ne caracterizează perfect, însă la fiecare proiect pe care îl preluăm adăugăm patru cuvinte după care ne ghidăm, și anume: creativitate, pasiune, inspiratie, profesionalism.

Rep: Unde vă poate găsi lumea?

Cel mai simplu pentru toată lumea este să ne caute pe site și desigur pe Instagram si Facebook. 

Evenimente si festivaluri : www.CDj-events.ro 

https://www.facebook.com/cdjcristiandaniel

Evenimente private si corporate: www.DjCluj.ro

cropped-cdj-3-1024x614.jpg

Rep: Care sunt viitoarele proiecte la care lucrați?

Avem o mulțime de proiecte care sunt doar în stadiul de gândire sau care deja prind viață: Camp’n’Sea, Mix My Music, Playtime, Vybe festival bag (www.vybewear.com), cum ziceam ideile sunt nelimitate, însă preferăm să nu le dezvăluim, nouă ne place să surprindem lumea, doar plăcut :)

Campania : #music4trees 

De la muzică la reciclare s-a nascut un produs care sustine la răspândirea constientizarii în festivaluri și locuri de energie bune pentru a ajuta la plantarea copacilor și a incuraja comunitățile să fie conectate pentru proiecte sociale.

#Vybebag este un simbol al iubitorilor de muzica, iar primele modele de genți au fost făcute din materiale reciclate. Colecția actuală este realizata din materiale eco-friendly și folosește viniliuri vechi sau viniluri inscripționate cu muzică licențiată la CDj records.

La toamna, Vybe bag va implementa prima campanie #music4trees: pentru fiecare geantă cumpărată se va planta un pom fructifer, iar roadele viitoarei livezi vor fi folosite pentru comunitate.

Călătorim in viața, protejam planeta si dansam la festivaluri alături de oameni frumoși.

cdj-2.jpg

Comentarii Facebook