Ce reacție a avut Piersic, după înregistrarea video în care apare alături de Cristian Pomohaci - VIDEO


Actorul Florin Piersic s-a arătat deranjat de criticile primite pentru că s-a afișat alături de artistul Cristian Pomohaci, într-o înregistrare video în care par foarte apropiați.

Aflu de prin ziare că sunt fotografii și o filmare cu mine și Pomohaci, că suntem nu numai buni prieteni de șpriț, ci sunt un membru al familiei lor și tot așa. Mai întâi de toate, eu n-am fost prieten de șpriț cu nimeni. N-am avut chestiile astea cu șprițul și cu restaurantele și asta va pot spune toți colegii mei, care mai sunt în viață. Nu cred că în toată viața mea am băut mai mult de cinci sticle cu vin. În al doilea rând, pe Pomohaci l-am întâlnit atunci pentru prima dată și cred și ultima. De unde până unde mare prietenie?!”, a scris actorul pe Facebook.

Cristian Pomohaci a fost exclus di9n biserică în 2017, după scandalul uriaș în care a fost acuzat că a avut relații nefirești cu minori. 

Clipul în care apare Florin Piersic și Cristian Pomohaci a fost postat pe contul de YouTube al fostului preot, rămas cântăreț de muzică populară. 

Comentarii Facebook