Dana Budeanu despre Teo Trandafir: ”Farmecul e una, kilogramele sunt alta”. Replica decentă dată de Teo merită un premiu


Intransigenta Dana Budeanu a ajuns să se lege și de ținuta pe care o afișează Teo Trandafir, dar ultima a avut o reacție de mult bun simț.

Dana Budeanu critică tot ce vede, de la vedete mari la cel mici. Verdictele ei despre modă sunt foarte celebre pe YouTube, iar acum a venit rândul îndrăgitei Teo Trandafir. 

Teo se îmbracă pilaf, dar nu contează, farmecul e una, kilogramele sunt alta”, a spus Dana Budeanu într-una din emisiunile sale pe care le avea pe Youtube.

Teo a primit bine criticile și a replicat extrem de decent. 

Dana Budeanu avea dreptate, spunea așa: când vine vorba despre dive, indiferent de ce spuneți voi, eu voi împărți ecranul în două: Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Din punctul meu de vedere, Teo nu există. Nu te uiți la Teo ca să vezi în ce e îmbrăcată. Eu consider asta unul dintre cele mai importante complimente care mi s-au făcut vreodată, pentru că prețuiesc doar lucrurile cărora nu le pot da foc.

Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Încearcă asta și cu bijuteriile: diamantele nu ard! Da, la bijuterii mă pricep și am avut o mare problemă cu asta, dar e posibil ca în câțiva ani, când se va calma și criza, să-mi reiau colecțiile”, a mai spus Teo Trandafir.

Comentarii Facebook