Horoscopul pietrelor prețioase. Cum le purtăm pentru a ne aduce noroc, în funcție de luna nașterii


Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre pietrele aducătoare de noroc și a dezvăluit cum trebuie să le purtăm în funcție de luna în care ne-am născut. Cele opt pietre aducătoare de noroc sunt acvamarinul, granatul, smaraldul, diamantul, marmura neagră, safirul, sardonixul sau agatha.

Smaraldul are puterea de a vindeca rănile provocate de trădarea în dragoste, iar sardonixul este considerată piatra fericirii în căsnicie, deoarece, în trecut, era purtată de mirese la nuntă.

Granatul este simbolul credinței în dragoste și al loialității în prietenie, iar marmura neagră contribuie la restabilirea echilibrului nervos, oferind stabilitate și o stare de bine.

Safirul ține la distanță forțele răului și este un adevărat paznic al castității, în timp ce diamantul îi conferă celui care îl poartă foarte mult curaj, având beneficii și în dragoste. Acvamarinul este o piatră salvatoare, deoarece îi protejează pe îndrăgostiți de pasiunile chinuitoare. Agatha este cunoscută mai ales pentru proprietățile sale vindecătoare, având puterea de a calma durerea și de a îndepărta gândurile negative.

Lunile anului și pietrele prețioase 

Cei născuți în luna ianuarie sunt protejați de granate. Acești nativi sunt ambițioși și doresc să fie mereu în fruntea altora.

Luna februarie este asociată cu opalul și cu ametistul, deoarece sunt pietre luminoase, care aduc lumina. Atunci când cineva privește o persoană cu gânduri negative, opalul se va închide la culoare.

Cei născuți în martie trebuie să poarte piatra Lunii, iar încercările destinului vor fi depășite mult mai ușor.

Aprilie este luna diamantelor, iar cei care le poartă vor fi protejați atât în dragoste, cât și în război.

Smaraldul îi protejează pe cei care s-au născut în luna mai, acesta fiind asociat cu un ochi al Universului, atotcuprinzător.

Iunie este luna purtătorilor de  topaz și agathă, aceștia fiind protejați de boli și de gândurile negative.

Oamenii care s-au născut în luna iulie sunt ocrotiți de perle și de rubine. Rubinul acționează ca un magnet al dragostei și oferă rezistență în cuplu.

Sardonixul îi ajută foarte mult pe cei care s-au născut în august, oferindu-le stabilitate și echilibru în gânduri.

Luna septembrie este asociată cu safirul, o piatră care stabilește ordinea, iar pentru anumite boli grele, acționează precum un talisman.

Octombrie este luna purtătorilor de opal și coral. Opalul este o piatră deosebită, care îi ocrotește pe cei care o poartă de rău și de minciună.

Topazul auriu este specific lunii noiembrie. Este simbolul prieteniei și al dragostei, fiind considerată, în același timp, piatra inimii calde.

Cei născuți în decembrie trebuie să poarte jasp și turcoaze, deoarece aceste pietre aduc numeroase beneficii în dragoste, dar și în viața profesională, potrivit fanatik.ro.

Comentarii Facebook