VIDEO - Proprietarul unui restaurant, „mai fidel Shakirei decât i-a fost Pique”. Fotbalistul și iubita sa au fost dați afară din local


Fostul star al Barcelonei, Gerard Piqué și noua sa iubită, Clara Chia Marti, au fost dați afară de proprietarul unui restaurant.

Proprietarul restaurantului din Spania, care ar fi un fan al cântăreței columbiene Shakira, nu le-a permis să rămână și i-a escortat personal afară. Potrivit martorilor, de îndată ce proprietarul l-a văzut pe controversatul cuplu în restaurantul său, le-a cerut să plece.

Înregistrarea video nu arată momentul exact în care cuplul a fost scos din local. Cu toate acestea, poate fi văzut momentul în care Clara, în vârstă de 23 de ani, era vizibil furioasă, în timp ce se îndreptau spre mașina lui Gerard Piqué.

Cuplul a mai avut momente controversate de când Piqué și-a etalat relația pe Instagram, pe 25 ianuarie. Gerard Piqué nu s-a sfiit să își arate public afecțiunea și să facă mărturisiri despre dragostea sa pentru tânăra care este model.

Vezi și: FOTO - Pique și-a oficializat relația cu noua iubită. Ce fotografie a postat pe Instagram fostul partener al Shakirei

Proprietarul restaurantului este mai fidel Shakirei decât Piqué însuși”, au ironizat fanii lui Gerard Piqué. Mulți fani l-au aplaudat pe proprietarul restaurantului pentru atitudinea sa, care a alungat cuplul din restaurantul său.

Videoclipul de pe Tik Tok s-a răspândit ca un foc de paie pe rețelele de socializare, după ce a fost postat pe 20 februarie. Videoclipul a depășit deja 3 milioane de vizualizări și a incitat la reacții din partea a mii de fani, aceștia împărtășindu-și părerile despre incident.


Comentarii Facebook