George Buhnici nu s-a prezentat la prima audiere de la CNCD: Nu a avut timp să-și pregătească apărarea. A primit mesaje amenințătoare


Noi informații în scandalul provocat de Geroge Buhnici prin declarațiile sale. Acesta nu s-a prezentat la prima audiere la Consiliul pentru Combaterea Discriminării și a cerut mai mult timp pentru a-și pregăti apărarea. 

Citește și: Buhnici e în anchetă la CNCD, după ce se lăuda cu soția care arată ca o ”minoră”. România conduce topul european al mamelor minore

Geroge Buhnici nu s-a prezentat la prima audiere din data de 27 iulie, stabilită de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Avocata acestuia a cerut prelungirea termenului, deoarece clientul său ar fi primit amenințări. Chiar și soția sa, Lorena Buhnici, ar fi primit mai multe mesaje cu caracter negativ, astfel că CNCD a fost de acord ca următorul termen să fie stabilit pentru 23 august

Geroge Buhnici riscă să primească o amendă de până la 100.000 de lei, dacă forul stabilește că declarațiile influencer-ului au fost, într-adevăr discriminatorii. 

Vezi și: VIDEO - Glumă nereușită? George Buhnici: ”Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră” / Soția: ”Doamne ferește!”

Vă reaminitim că Geroge Buhnici a declarat într-un interviu că nu vrea să vadă, pe plajă, femei cu vergeturi sau celulită, declarațiile lui aducând un val de păreri. 

Citește și: George Buhnici, apariție umilă după avalanșa de hate din mediul online. Nu mai crede că avea dreptate: „O spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan”

Ulterior, Buhnici a postat pe contul său de YouTube un video intitulat „Iertați-mă, doamnelor”, cu majuscule, în care își cere scuze pentru afirmațiile făcute anterior. 


Comentarii Facebook