De ce a divorțat de fapt Ion Ţiriac. Soţia l-ar fi înşelat cu ”un Don Juan”


Ion Țiriac, cel mai bogat român, a fost căsătorit o singură dată și a divorțat pentru că ar fi fost înșelat. 

Tiriac și Erika Braedt au încheiat brusc căsnicia, după ce au apărut zvonuri că fosta handbalistă l-ar fi înşelat.

Cei doi s-au căsătorit în 1963, dar s-au despărțit după 2 ani. ”Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi”, a spus Erika.

Jean Maurer, fiul fostului prim-ministru al României de pe vremea comunismului, Ion Gheorghe Maurer, a dezvăluit că Erika Braedt s-ar fi cuplat chiar la el în casă cu actorul Sergiu Nicolaescu.

Sergiu, Ţiriac şi soţia sa, Erika, erau invitaţii tatălui meu. Sergiu era un mare cuceritor, un curtenitor, un Don Juan, iar Erika se săturase de Ţiriac, era nemulţumită de el. Au avut chiar atunci o aventură, iar după aceea Erika şi Ţiriac au divorţat. De atunci e ranchiuna între Ţiriac şi Nicolaescu. Nicolaescu s-a cuplat cu soţia lui Ţiriac la mine în casă”, a declarat Jean Maurer, potrivit bzi.ro.

Frumoasa Erika Braedt ar mai fi avut, tot atunci, o aventură și cu scrimerul Ionel Drâmbă. Ceea ce se știe cert este că Ion Ţiriac şi Erika Braedt au divorţat, în 1965.

Omul de afaceri are acum 3 copii, pe Ion Ion, în vârstă de 45 de ani, după relația cu Mikette von Issenberg. și pe Karim și Ioana Natalia, de 26 și 24 de ani, rezultați din relația de iubire cu cuceritoarea jurnalistă egipteană Sophie Ayad.

Visul cel mare a lui Ion Țiriac nu a fost împlinit. Fostul tenismen voia să aibă 20 de copii, dar munca l-a distras tot timpul de la acest plan.  

Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, a declarat, anul trecut, Ion Ţiriac, potrivit ziare.com

Averea lui Ion Țiriac este estimată la 1,4 miliarde de dolari.

Comentarii Facebook