Frumoasele Clujului! Fetele care fac furori în cluburi și rup inimile bărbaților cu bani - FOTO

 

După topul prinţişorilor Clujului, care vor conduce peste ani imperiile financiare ale părinţilor lor, Ştiri de Cluj vă prezintă un top al celor mai frumoase tinere care fac parte din highlife-ul clujean.

 

Sunt nelipsite din cluburile de fiţe unde îşi afişează frumuseţea. Sunt râvnite de bărbaţi la fel de mult cum sunt invidiate de celelalte femei. Se îmbracă provocator, ”tunate” cu silicoane şi ştiu să îşi etaleze frumuseţea, cu care au fost înzestrate de mama natură. Multe dintre ele ştiu ce vor de la viaţă drept pentru care au absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice sau de Drept. 

 

1. Anca Bălan are 24 de ani, este din Dej, şi a absolvit cursurile Facultăţii de Studii Europene - Relații Internaționale. Despre ea se ştie că este nelipsită din cluburile de fiţe din Cluj: Bamboo, Eclipse şi Vertigo. Este văzută mai tot timpul prin preajma unor jucători de fotbal de la CFR Cluj. Este cunoscută ca o tânără finuţă şi se îmbracă de la Londra, unde merge la shopping. A colindat Europa, fiind văzută în locuri extravagante precum Veneţia sau Monte Carlo sau Coasta de Azur.

 

 

 

2. Iulia Chifor, are 23 de ani, este din Şimleul Silvaniei, judeţul Sălaj şi a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. A fost văzută de multe ori în compania unor oameni potenți financiar din Cluj-Napoca. Este mare amatoare de ”clubbing”. Cluburile preferate sunt Bamboo şi Zaza, unde iese la socializat cu prietenele. 

 

 

 

3. O altă prezenţă în topul celor mai frumoase tinere din Cluj este Denisa Pastor. Denisa este studentă la Facultatea de Ştiințe Economice din Cluj, iar presa tabloidă a scri despre ea că şi-a pus silicoane în valoare de 2.500 - 3.000 de euro. Denisa nu s-a mulțumit cu atât și şi-a făcut şi o operaţie de mărire a buzelor cu acid hialuronic.

 

 

 

4. Denisa Ciupe este elegantă din cap până în picioare. Frumoasa tânără este studentă la Facultatea de Drept de la UBB Cluj, iar prietenii spun despre ea că vrea să devină judecătoare, pentru că îi place să împartă dreptatea. A fost prin cluburile din oraş în compania fotbalistului Gicu Grozav, fost la U Cluj. Are un BMW seria 6 pe care l-a accidentat grav

 

 

 

5. Andrada Meleg are 19 ani şi poate fi considerată una dintre cele mai frumoase tinere din high-life -ul clujean. Poate fi vazută mult mai rar prin cluburile Diesel şi Bamboo. Cei care o cunosc susţin că îi place să se îmbrace mai provocator. Este iubitoare de sport, în special fotbalul.

 

 

 

6. Alina Gabriela studiază la Facultatea de Jurnalistică din Cluj. Este din Bistriţa, fiind foarte pasionată de fotbal și de mașinile cu motoare puternice. Prietenii acesteia spună ca este bună la suflet şi iubeşte mult copiii, fiind înclinată spre o carieră în televiziune, idolul ei fiind Andreea Esca. Poate fi văzută prin cluburile clujene cu gaşca ei de fete, prietenele ei din Bistriţa. 

 

 

 

7. Raluca Trejer este studentă la Ştiinţe Economice Cluj, are 21 de ani şi este din Baia Mare. Este pasionată de modă fiind apropiată de Cătălin Botezatu. Are silicoane ca mai toate fromoasele prezentate în top. Îşi doreşte să lucreze într-o multinaţională, de aceea se pregăteşte în domeniul marketing şi management, susţin apropiaţii frumoasei din Maramureş. Clubul preferat este Zaza, iar maşina preferată este BMW X6. 

 

 

 

8. Andreea Ieremiaş are 19 ani şi poate să facă parte dintr-un top select al celor mai frumoase clujence. Şi Andreei îi place sportul, preferatul fiind fotbalul. Este elevă de liceu şi uneori îi e mai greu să se trezească dimineaţa din cauza party-urilor din cluburile clujene, unde este o prezenţă foarte cunoscută şi agreabilă.

 

 

9. Andra Damian este fiica unui prorector de la USAMV Cluj, absolvind Liceul de Arte Plastice. Clujeanca se iubeste cu Guillermo Garcia Lopez, al 85 -lea jucător de tenis din lume, care are o avere de peste trei milioane de dolari. Clujeanca Andra Damian, în vârstă de 22 de ani, locuieşte acum in Spania, şi a studiat în Alicante. Andra Damian are ca pasiuni modellingul, fotografia, lectura, călătoriile şi sporturile extreme, dar adoră şi să picteze. Iubeşte şi clubul Vertigo.

 

 

 

10. Olesia Matroş este studenta la Facultatea de Ştiinţe Politice, are 22 de ani şi este din Gherla. Este o brunetă focoasă căruia îi place să îşi petreacă verile pe litoralul Mării Negre. Este o prezenţă obişnuită în Bamboo, unde se distrează la maxim împreună cu prietenele ei. 

 

 

 

11. Anda Muscă este o fosta baschetbalista de la Unirea Dej, care a pozat nud ca fotomodel pentru Gazeta Sporturilor. Anda Musca, in varsta de 23 ani, a jucat baschet profesionist la Unirea Dej si apoi la CS Oradea, in prima liga. Dupa ce o accidentare care i-a incheiat cariera sportiva s-a apucat de modelling la Cluj.

 

Dupp accidentare a participat la sesiuni de prezentare de moda în Cluj-Napoca, declarandu-se incantata de noua sa activitate. Anda a absolvit cursurile Facultății de Stiinte Economice.

 

 

 

12. Focoasa Alexandra Honceru, de 23 de ani, a absolvit Facultatea Drept a Universitatii Crestine ”Dimitrie Cantemir”. Ea a concurat la Miss Hostess, în 2011, terminând concursul pe locul 3, deși a fost favorita publicului, fiind extrem de sexy.

 

După acel concurs, Alexandra Honceru a apărut în mai multe reviste mondene, gratie aspectului ei extrem de atrăgător.

 

 

 

 

Articol de Horea Șoica

Comentarii Facebook