Duminica 27 Septembrie

Două zile până la concertul "100 pentru România”, de la BT Arena Cluj


Miercuri, 28 noiembrie, Cluj-Napoca va fi gazda evenimentului “100 pentru România”, în cadrul căruia 100 de artiști, din patru generații diferite, se unesc într-o singură trupă, la BT Arena (Sala Polivalentă), ora 19:30.

Ne bucurăm foarte mult să aducem proiectul la Cluj-Napoca! 100 de voci și instrumente diferite vor cânta și simți în același timp aceeași emoție și vă promitem un eveniment de 100 de minute de muzică legendară!”, a spus Flavius Buzilă, managerul proiectului “100 pentru România”.


Cele mai cunoscute și îndragite piese din istoria muzicii romanești din trecut și până astăzi vor fi aduse în fața publicului de la BT Arena, de către Florin Grigoraș, Cornel Ilie, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Adrian Despot, Stefan Boldijar, Călin Goia, Adrian Despot și Flavius Buzilă. Evenimentul este un tribut unic adus muzicii și culturii românești.

Centenarul n-ar trebui să fie doar prilej pentru vorbe frumoase, ci mai ales o ocazie pentru fapte care să inspire. Unirea nu înseamnă doar teritorii, ci mai ales <cuget și simțiri>, cum spuneau înaintașii. A fi uniți nu înseamnă a fi toți la fel, ci a avea un țel comun, acela de a nu fi doar români, ci români mai buni. Care contribuie, inspiră și dau mai departe. Pentru acesta am creat proiectul <100 pentru România>.
Pentru ca muzică deschide minți și atinge inimi. Pentru că muzica unește acolo unde orice altceva pare sa dezbine.” – a mai spus Flavius Buzilă.

Bilete epuizate


Biletele evenimentului sunt deja epuizate. Accesul este gratuit și se face în funcție de biletele cu valoare 0 pe care doritorii au avut ocazia să le rezerve pe site-ul bilete.ro.

Proiectul “100 pentru România” este o premieră muzicală pentru România și este organizat de Asociația Cultural – Artistică Hara, finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

https://www.facebook.com/100pentruromaniaeveniment/

.

Comentarii Facebook