E șocant ce și-a făcut Loredana Groza la faţă. Raduleasca o felicită - FOTO

 

Loredana a surprins pe toată lumea cu o serie de fotografii retuşate de pe Facebook şi Instagram.

 

Faţa Loredanei Groza (48 de ani) arată ca a unei tinere de 20 de ani. Fanii sunt derutați și se întreabă dacă aceasta este realitatea sau artista și-a prelucrat pozele:

 

Loredana, nu ştiu ce ţi-au făcut la faţă, la păr, dar începi să semeni cu Loredana Chivu

 

O să ajungeţi să arătaţi toate la fel. Învăţaţi să vă acceptaţi şi îmbătrâniţi frumos

 

Sunt o fană de-a ta, fiind aproape de aceeaşi vârstă. Eşti minunată dar, te rog, opreşte-te cu chirurgia estetică, pentru că în curând o să întrebăm unde este Loredana, ce ai făcut cu ea. Intervenţiile din ultima perioadă nu te fac nici mai tânără, nici mai frumoasă

 

Loredana, nu mai semeni deloc cu tine. Arăţi super, dar eşti alta

 

Păcat că ai început să semeni cu Bianca Drăguşanu. Da, eşti frumoasă, dar nu eşti tu. Păcat!

 

Mihaela Rădulescu şi Anastasia Soare, supranumită “Regina sprâncenelor”, o felicită pe Loredana. ”Ador acest look”, i-a scris Mihaela. ”This is what I was talking about” (Despre asta vorbeam), i-a transmis şi Anastasia Soare.

 

Loredana a lucrat cu aplicaţia Face App, creată de o companie din Rusia şi lansată în ianuarie 2017 pentru iOS şi o lună mai târziu pentru Android. Din două butoane poţi deveni mai tânăr, mai bătrân, machiat, cu zâmbet de Hollywood sau ten de revistă glossy. Se poate descărca şi gratuit, însă opţiunile de transformări sunt mai multe dacă alegi să plăteşti 50 de lei pe an. Face App nu e însă singura aplicaţie care te transformă în star. VSCO, Snapseed, FaceTune sunt doar câteva dintre cele mai folosite. Inclusiv Instagram are o mulţime de filtre utile, ca să nu mai vorbim despre sutele de aplicaţii gratuite, de editare a imaginilor, din PlayStore sau AppleStore, scrie Click.ro.

Comentarii Facebook