Dietă de toamnă: slăbeşti 2 kg în 4 zile

 

Pentru că în concediul pe care l-ai avut ai profitat la maxim de toate bunătăţile acum este momentul să dai jos kilogramele în plus.

Este indicat să bei în fiecare dimineaţă un pahar mare cu suc de fructe, iar seara să mănânci o supă de legume. Între mese poţi lua două gustări, care te ajută să învingi foamea. Nu uita de lichide. Cu cât bei mai mult, cu atât uiţi mai uşor de foame.
 
Prima zi

Ingrediente: 350 g paste, sare, 600 g conopidă, o ceapă, un ardei iute, o lingură de ulei de măsline, piper, 80 g salam tăiat felii, busuioc.

Preparare: Pastele se fierb în apă sărată. Conopida se curăţă, se spală şi se desface în bucăţele, iar tulpina se taie bucăţi mici. Se fierbe câteva minute în apă sărată, se scurge şi se lasă să se răcească. Ceapa se curăţă şi se taie mărunt, ardeiul iute se taie în rondele subţiri. Ceapa se căleşte cu o lingură de ulei, se adaugă ardeiul, salamul şi conopida. Se condimentează cu sare, piper şi busuioc. După ce s-au prăjit puţin se pun în farfurie alături de paste şi se consumă calde.

Citeşte mai multe AICI.

Comentarii Facebook