DIETĂ: Cum să slăbeşti 7 kilograme în 15 zile

 

Acumularea de kilograme pe timpul iernii este o problema pentru multe persoane, iar slabitul devine, implicit, o prioritate pentru cei care vor sa arate bine pentru cand vremea le va permite sa imbrace tinute primavaratice.

 

Nu trebuie sa astepti, neaparat, luna aprilie ca sa-ti intri in forma si sa scapi de kilogramele in plus. Poti opta pentru o dieta usoara al carui atu este micul dejun! Desi regimul alimentar este conceput doar pe 15 zile, il poti continua si chiar transforma in regim alimentar stabil, permanent. Desi secretul consta in componentele alimentare ale micului dejun care cresc ritmul arderilor, accelereaza metabolismul, este indicat ca, la restul meselor, sa eviti mancarurile grase si cele cu carbohidrati, precum si sucurile sau alte produse indulcite artificial care nu ofera niciun fel de beneficiu organismului, decat calorii goale care cresc tesutul adipos.

 

Iata ce ar trebui sa mananci 15 zile la rand, la micul dejun, pentru a-ti accelera metabolismul si a slabi!

 

Mic dejun 1: o jumatate de banana, 120 de grame de fructe de padure si un smoothie facut din 120 de mililitri de lapte si pudra proteica de orez.

 

Mic dejun 2: iaurt grecesc, care este mai bogat in proteine, 50 de grame de masline si 130 de grame de orez brun.

 

Mic dejun 3: o salata de fructe care sa contina o jumatate de banana, un mar, o portocala, avocado si nuci, pentru senzatia de satietate.

 

Mic dejun 4: 250 de grame de broccoli fiert, amestecat cu o lingura de ulei de masline extravirgin.

 

Mic dejun 5: un ou fiert, o felie de branza (cat doua degete ale tale), o felie de paine integrala.

 

Citeşte mai multe pe lyla.ro.

Comentarii Facebook