Cifra norocoasă în funcție de zodie. Cum poți atrage puterea și abundența destinului de partea ta


Cu toții avem numere preferate, dar astrele spun că fiecare zodie are o singură cifră norocoasă, un număr care este talismanul său pentru o viață frumoasă. Puterea destinului are un impact diferit asupra vieții fiecărui nativ, astrologii spun că nu trebuie să ne fie frică de imprevizibilitatea destinului, ci să învățăm să ne bucurăm de abundența sa. De asemenea, cifrele norocoase ne pot ajuta să facem acest lucru. Ei bine, iată care este cifra ta norocoasă, în funcție de zodie, și cum poți profita de aceasta pentru a câștiga bani.

Cifra unu este cifra norocoasă nativilor Leu. Este caracterizată prin dorința de dăruire și puterea de a conduce. Această cifră este ca și un magnet pentru succesul celor din zodia Leu, potrivit astrologilor.

Cifra doi este a nativilor din zodia Rac. Aceasta reprezintă armonie și siguranță, lucru care îi caracterizează pe reprezentanții acestui semn al horoscopului. Pe de cealaltă parte, cifra trei aduce noroc celor din zodiile Berbec și Scorpion, întrucât simbolizează provocarea și spiritul competitiv.

Ajungem la cifra patru, care poate ajuta nativii Fecioară și Gemeni, mai ales la locul de muncă. Acest număr este responsabil de atenție, inteligență și independență. Cifra cinci este a Săgetătorului, care poartă o energie pozitivă și o transmite mai departe celor din jur.

Potrivit astrologilor, cifra șase aduce succes în relațiile romantice, așa că aceasta este pentru nativii din zodiile Taur și Balanță. Dacă vor da atenție cifrei șapte, Capricornii vor lua deciziile corecte în momentele de cumpănă și nu vor da greș niciodată. Cifra opt este predestinată Vărsătorilor. Acest număr simbolizează infinitul, iar cifra nouă aduce stabilitate financiară, bunăstare și fericire nativilor din zodia Pești, notează playtech.ro

Cum puteți utiliza puterea numerologiei în favoarea voastră

De regulă, cifrele ne ajută să „navigăm” în siguranță prin încercările destinului, sunt semnele cosmice care ne ghidează. Trebuie doar să le observăm, să fim deschiși către lumea deosebită a astrelor. Astrologii spun că cifrele norocoase ne ajută să identificăm situațiile-cheie din viața noastră, să ne asigurăm că suntem pe calea cea dreaptă, atât în relațiile romantice, cât și în domeniul profesional. Dacă nativii zodiacului cu care comunicați au ziua de naștere potrivit cifrei care vă poartă norocul, există șanse majore să aveți lângă voi omul potrivit, omul care vă va face viața mult mai frumoasă.

Pentru succesul financiar, numerologia este la fel de importantă. Ați observat vreodată cum cifra norocoasă apare rostită sau scrisă când urmează un eveniment important în viața voastră? Astrele vă ajută astfel să înțelegeți că în curând eforturile depuse vor fi răsplătite. Universul este de partea ta, trebuie doar să vezi lumea dincolo de aparențe. 

Comentarii Facebook