Cum se distrează turiștii în resorturile de 5 stele din Turcia - VIDEO

 

Lovitura de stat eșuată din Turcia s-a resimțit în resorturile de cinci stele din Antalya timp de câteva ore, numai prin intermediul relatărilor de la televiziunile internaționale.

Au fost turiști care au plecat ca urmare a celor întâmplate, dar lucrurile au revenit rapid la normal. Lovitura de stat s-a terminat repede, iar acest lucru a făcut ca lucrările să fie sub control”, ne-a relatat unul dintre reprezentanții unui hotel de cinci stele din Side, Antalya. 

La aproape o săptămână de la lovitura de stat, din noaptea de 15 spre 16 iulie, starea de spirit (turiștii fiind mai mult îngrijorați) a revenit la normal. În stațiunile de lux din Antalya nu a fost nicio problemă, turiștii fiind afectați mai mult de închiderea aeroporturilor timp de câteva ore, din noaptea în care a avut loc lovitura de stat. Fluxul de turiști din zilele de după incidentele de la Istanbul și Ankara a scăzut, foarte mulți europeni preferând să stea acasă pentru că nu știau care este atmosfera din resorturi.

De la mijlocul săptămânii, din 19 - 20 iulie, turiștii și-au refăcut apariția, fiind foarte mulți germani și britanici în resorturi. 

Viața la un astfel de hotel este extrem de animată. La Hotelul Grand Prestige din Side numai programele de animație de seara au fost reduse ca volum, pentru a fi respectat doliul național, în rest lucrurile au decurs ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic.

Miercuri seara, însă, petrecerile cu spumă au revenit la ordinea zilei spre deliciul turiștilor și a copiilor. Fetele frumoase au făcut animație, iar distracția a fost pe cinste.

Deosebit de atractive pentru turiști sunt și excursiile la punctele de atracție din Antalya. Noi am testat corabia de pirați, care te duce pe coasta Antalyei, cu opriri numeroase în zone superbe pentru a face baie. Corabia a fost înțesată cu turiști, în special germani, care sunt înnebuniți după Turcia. Costul unei astfel de călătorii de circa 9 ore este de 15 euro. Atenție că și aici se poate negocia. 

Comentarii Facebook