Duminica 28 Aprilie

Cum arată fiul lui Sorin Ovidiu Vântu. E într-o relație cu frumoasa fiică a unui artist celebru


Diana Enache, fiica cântărețului Adrian Enache, nu se gândește să se mărite cu fiul milionarului Sorin Ovidiu Vântu, cu care este într-o relație fericită de ani de zile.  

Adrian Enache va deveni bunic peste doar două luni, după ce fiica sa, Diana, urmează să aducă pe lume o fetiță. De când a aflat că aceasta este însărcinată, artistul a avut o singură apariție în care a vorbit despre acest eveniment fericit, ce va avea loc în viața fiicei sale. Mai precis, el a făcut anunțul în podcastul său, la care invitată a fost chiar Diana.

Diana Enache este însărcinată în luna a șaptea și a renunțat la toate concertele la care ar fi trebuit să fie prezentă, alături de tatăl său, Adrian Enache.

fiica-lui-adrian-enache-primele-declaratii-dupa-ce-s-a-aflat-ca-e-insarcinata-crop-1684910850.jpg

Diana nu mai are voie să cânte. De vreo lună nu mai merge cu mine la concerte. Îi e bine așa, să stea liniștită”, a mărturisit artistul.

Despre nunta celor doi, Adrian Enache a declarat că aceasta nu se întrevede: ”De nuntă eu nu știu nimic, nu e bine sa ne băgăm noi în treburile copiilor”.

Cântărețul nu a ezitat, însă, să-și exprime bucuria de a deveni bunic. “Sănătos să fie, nu contează dacă va fi băiat sau fată. Sunt fericit, în al 9-lea cer. Cum să nu fiu când vine o ființă pe lume? Îmi crește clanul”, a spus acesta, pentru cancan.ro.

Artistul va fi nevoit să plece în turneul din această vară singur. ”Zilele astea cânt la hotelul lui Borcea, apoi încep turneul pe litoral. Seara si concertul. Suntem pe același afiș și cu Andreea Bănică. Noi am mers împreună si în America, acum doi ani si, dar și cu Vali Vijelie, care e fratele meu. Cum Diana nu mai cântă, merg doar cu Rareș. Vom pleca si în Israel, dar acum e bine aici”, a mai spus Adrian Enache.

Comentarii Facebook