”Alții lucrează o lună pentru suma asta!” - Cât valorează ținuta purtată de fiica Biancăi Drăgușanu


Bianca Drăgușanu a postat o imagine cu fiica ei, Sofia, pe care a îmbrăcat-o într-o ținuta Dolce & Gabbana. Vestimentația costă o avere, iar internauții s-au sesizat. 

Conform site-ului celor de la Dolce & Gabbana, rochia din poplin pe care a purtat-o Sofia costă nu mai puțin de 395 de euro. Sandalele fiicei Biancăi Drăgușanu au un preț de 295 de euro și au toc de 3,5 centimetri, pătrat, adecvat unei domnișoare. Doar aceste elemente din ținută au costat 3.417,71 lei. ”Unii muncesc o lună întreagă pentru a obține o astfel de sumă, dar vedetele nu se uită la bani”, a comentat un internaut..

Bianca Drăgușanu este foarte mândră de fiica ei, care ar vrea să fie medic veterinar, deoarece iubește animalele.

Copilul meu iubește foarte mult animalele și îmi zice mereu asta, că vrea să fie medic veterinar. Eu o să ajut și o să susțin acest copil al meu, pe care îl ador, în orice decizie pe care o va lua în această viață, atâta timp cât este corectă. Mi se pare foarte frumos lucrul pe care și-l dorește, dar i-am zis că o meserie mai frumoasă, mai bănoasă și mai de ajutor pentru mama ei este cea de medic estetician.

Asta mi-am dorit să ajung atunci când am fost mică și nu am avut timp prea mult de școală, nu am fost prea mult îndrumată, din păcate. Dar uite că viața și experiențele te învață și sper ca fetița mea să ajungă ceea ce își dorește, în primul rând. Întotdeauna va avea sprijinul, prezența și ajutorul meu” a spus Bianca Drăgușanu pentru ego.

Capture.JPG

Comentarii Facebook