Ce prețuri are Andreea Bănică la hotelul de lux pe care îl deține pe litoral


Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, dețin un hotel de lux la Eforie Nord, de patru stele. Andreea Bănică a postat în nenumărate rânduri pe rețelele de socializare cum arată camerele hotelului, iar acesta are mai multe etaje și balcoane realizate din sticlă. Andreea Bănică și soțul ei au optat pentru culori deschise, iar pe pereți se află tablouri colorate.

Prețurile pornesc în funcție de perioadă, dar și de camera aleasă. Însă nu sunt pe buzunarul oricui. Dacă vrei să petreci cinci nopți la hotelul Andreei Bănică trebuie să scoți din buzunar 3.800 de lei în această perioadă. Dacă optați pentru un sejur mai lung puteți beneficia și de reduceri.

Andreea Bănică s-a născut la Eforie, în județul Constanța, iar vedeta s-a bucurat de o copilărie superbă și a reușit să petreacă cât mai mult timp pe malul mării, asta pentru că bunicii din partea mamei ei locuiau acolo. După mult timp, Andreea Bănică și soțul ei au decis să vândă casa pe care o dețineau în Eforie pentru a investi banii în hotel.

Comentarii Facebook