Culturistul la 101 ani. Vezi cum arată astăzi bărbatul FOTO


Manohr Aich, fost culturist profesionist, câștigător al titlului de ”Mr Univers” în tinerețe, a ajuns la 101 ani și încă are o formă fizică de invidiat.

Manohar Aich, care are o înălţime de un metru şi jumătate, a depăşit multe obstacole, între care o sărăcie copleşitoare şi o perioadă petrecută în închisoare, pentru a ajunge la gloria pe care i-a oferit-o culturismul în 1952, relatează Associated Press, citată de Agerpres.

Bărbatul a explicat că secretele lui pentru o viață așa de lungă sunt capacitatea de a lua lucrurile ușor și de a rămâne fericit chiar și în momentele grele și desigur o dietă simplă de lapte, fructe şi legume alături de orez, linte şi peşte.

Aich, născut în orăşelul Comilla din Bengal, a fost un tânăr firav. Dar a fost atras de exerciţii şi culturism când, elev fiind, a văzut un grup de luptători în acţiune. După ce a terminat şcoala în 1942, a intrat în Royal Air Force, sub conducerea colonială britanică, şi acolo a început munca neobosită de construcţie a muşchilor. Câţiva ani mai târziu, când a protestat împotriva opresiunii coloniale, a fost aruncat în închisoare. Aici a început să se antreneze serios, ceea ce l-a ajutat să se pregătească pentru campionatul mondial. Declararea independenţei Indiei în 1947 a permis eliberarea lui Aich din închisoare, scrie Agerpres.

Unul dintre regretele lui Aich este faptul că nu a avut șansa de a-l întâlni pe faimosul său omolog, Arnold Schwarzenegger.

 

 

Comentarii Facebook