Concert Smiley și fashion show la Iulius Mall Cluj, de Ziua Femeii

 

Smiley va cânta la Iulius Mall Cluj, de 10 martie, în cadrul unui eveniment special dedicat Zilei Femeii. 

 

În cadrul campaniei ”Prinţesă de ziua ta!”, clujencele vor avea parte de momente plăcute la Iulius Mall. De Ziua Femeii, doamnele şi domnişoarele vor fi răsfăţate cu mii de flori de primăvară. Pe 8 şi 9 martie 2013, între orele 17.00 şi 20.00, femeia este în centrul atenţiei în îndrăgita destinaţie de cumpărături. Pentru doamne şi domnişoare se vor organiza sesiuni de make-up şi hairstyling ale artiştilor Getts’s Color Bar, iar talentaţii dansatori ai trupei Boemdance vor anima atmosfera cu un spectacol ritmat.

 

Pe 10 martie, de la ora 18.00, Iulius Mall îi ajută pe bărbaţi să cucerească inimile persoanelor dragi din viaţa lor. Marele cadou pentru publicul feminin este concertul unuia dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului, Smiley, care va interpreta îndrăgitele refrene romantice din repertoriul său. Surprizele continuă cu Spring Fashion Show, prezentări de modă cu noile colecţii ale brandurilor din Iulius Mall, de unde domnii se pot inspira în alegerea cadourilor perfecte pentru perechea lor.

 

În perioada  1 - 10 martie, Iulius Mall îi răsplăteşte pe pasionaţii de shopping cu premii de alint. Zilnic, primii 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor primi cadouri instant. Toţi cei care prezintă bonurile valorice, care cumulat depăşesc acest cuantum, la Centrele Info din Iulius Mall, vor participa la tombola primăverii. Zilnic, prin tragere la sorţi, cel mai norocos cumpărător va primi un pachet de răsfăţ, care cuprinde o zi petrecută la Gett’s Color Bar, un abonament VIP la World Class Health Academy şi un cadou Sephora.

Comentarii Facebook