Crema LARA, noul sortiment de inghetata la Gelateria BONTA(P)

 
Gelateria Bonta, din Iulius Mall, a pregatit o surpriza pentru clienti. Gama de inghetate delicioase se mareste cu un nou sortiment delicios, Crema LARA. Aceasta inghetata este mai speciala deoarece este o combinatie delicioasa dintre o crema de alune si kinder bueno iar deasupra sunt presarati fulgi de ciocolata alba si neagra.

 

"Eu lucrez aici de cand s-a deschis gelateria. Am invatat sa prepar inghetata dupa reteta folosita in Italia. Respect tot procesul de fabricatie si am prins mare drag in prepararea inghetatelor", a declarat Vicol Ionut, sef de tura la gelaterie.

Crema Lara este un sortiment nou de primavara, care va putea fi savurata incepand cu data de 31 martie. In timpul saptamanii nu va fi preparata, dar in aprilie clujenii o vor putea gusta in fiecare weekend la gelateria BONTA de la Iulius Mall.

 



Nu se renunta nici la celelalte sortimente. In fiecare zi intre ora 10.00 si 22.00, in food court-ul din Iulius Mall, puteti alege din cele 16 sortimente mereu prezente. Fistic, Vanilie, Pannacotta, Kinder Cereale, Tiramisu, Crema Bayleys, Kinder Bueno, Biscoto, Panna si Nutella, Frahute sunt doar cateva dintre sortimentele proaspat preparate zilnic.

Gelateria a fost deschisa in 2009, iar secretul succesului se bazeaza pe reteta de inghetata folosita, care are cel putin 50% fructe, lapte sau iaurt. Totul este adus din Italia, de la semipreparatul pentru inghetata pana la cafea si biscuiti. Inghetata de fructe este de post si nu contine lapte exceptie facand doar cea de fragute si banane