Tunde cu flacara! Un clujean face coafuri cu aparatul autogen sau lampa de gaz VIDEO


Clujeanul Andrei Bagita este singurul roman care tunde cu lampa de gaz sau cu aparatul autogen.

Andrei are 33 de ani si a invatat acest stil din Ibiza, unde a lucrat sase ani, dar l-a si perfectionat. La Cluj-Napoca, el si-a deschis un salon de coafura necoventionala, "Andre-Q". Costul unei tunsori cu lampa de gaz sau aparatul autogen este de 20 de lei.

"Lumea initial este reticenta si se fereste, dar cand oamenii vad cum ramane parul dupa o astfel de tunsoare isi schimba imediat parerea. Pe langa 'traditionalul' tuns cu bete de chibrit lungi, metoda 'furata' de mine din Ibiza, am inventat tunsul cu lampa de gaz si tunsul cu aparatul de sudura. Oamenii pleaca extrem de multumiti de la mine si deja am inceput sa am foarte multi clienti", a explicat Andrei Bagita.

Clujeanul ii are ca si clienti pe Connect-R sau manechinele lui Catalin Botezatu.

Andrei a fost prezent la un matinal TVR Cluj, unde si-a demonstrat talentul lui incredibil. "Multi vin din curiozitate, dar sunt si care s-au informat si au aflat ca tehnica asta e buna pentru par. Probabil ca lumea isi imagineaza ca o mica scanteie, o flacara si li s-a aprins parul. Numai ce e deasupra degetelor arde", a spus Andrei Bagita.


Prezentatoarea emisiunii, Irina, s-a lasat si ea pe mana stilistului. "Fantastic, zici ca parlim un porc!", a spus neinspirat coprezentatorul matinalului Dodo, iar Irina a tinut sa ii multumesca: "Este dragut ca de obicei!".


Comentarii Facebook