Concurenții de la ”Vocea României” urcă pe scenă pentru o tânără bolnavă de cancer


Mai mulţi concurenţi la show-ul "Vocea României", între care şi câştigătoarea sezonului al doilea al emisiunii, Julie Mayaya, vor susţine o serie de concerte pentru a o ajuta pe Diana, o tânără bolnavă de cancer limfatic în stadiul IV, informează Pro TV.

După ce a ieșit din concurs, Vlad simon, din echipa lui Horia Brenciu, s-a îndrăgostit de Diana, o fatp de 25 de ani. Ceea ce nu se aștepta a fost ca la puțin timp după ce s-au cunoscut, să afle că Diana suferă de cancer limfatic în stadiul IV, iar singura ei șansă de a lupta cu această boală este un set de medicament extrem de scumpe.

"În prima fază, te simţi neputincios, blocat, legat de mâini şi de picioare. Mintea este invadată de un gol imens şi pare că totul se prăbuşeşte în jurul tău. După ce am asimilat vestea, am început să caut soluţii. Aşa mi-a venit ideea acestor concerte împreună cu foştii concurenţi de la «Vocea României». M-am bucurat enorm să văd că feedback-ul a fost extraordinar. Imediat ce le-am cerut ajutorul toată lumea s-a mobilizat, iar pregătirile pentru seria de concerte din următoarele două luni este aproape gata", povesteşte Vlad.

Printre artiștii care vor urca pe scenele din Iași, Sibiu, Brașov și Timișoara, pentru a o ajuta pe Diana, se numără Silviu Pasca, Fely Donose, Cezar Dometi, Maria Cojocaru, Maria Alexievici, Ricardo Caria, Laura Gherescu, Ciprian Teodorescu, Camelia Sterea, Vizi Imre, Julie Mayaya şi David Bryan.

Datele şi locurile de desfăşurare a concertelor urmează să fie anunţate în curând.

Comentarii Facebook