Surpriză de proporții în ”Cutia misterelor” pentru concurenții de la Masterchef


Concurenții din sezonul doi al show-ului culinar ”Masterchef” vor avea parte de o surpriză de proporții la proba ”cutia misterelor” în ediția de marți seară.

În această săptămână, chefii din juriu șle-au pregătit o mare surpriză concurenților. Jurații au lansat o provocare extremă pentru bucătarii amatori, aceștia nu vor afla ingredientul principal din ”CUtia misterelor”, abia după ce se vor apuca de gătit.

Astfel, în ediţia "MasterChef" de marţi, difuzată la Pro TV de la 20.30, concurenţii rămaşi în joc au parte de o provocare la care nici nu se aştepatau: să includă în preparatele lor un ingredient vedetă, pe care însă îl vor afla abia după ce se vor apuca de gătit. Aceştia vor simţi pe pielea lor cum e să te apuci de gătit, fără să ştii care va fi rezultatul final. Originalitatea, rapiditatea şi abilitatea de a se adapta le vor fi greu puse la încercare, mai ales că presiunea competiţiei este din ce în ce mai mare pe măsură ce mai trec de încă o probă, informează Pro TV.

Cu gândul că trebuie să îşi păstreze şorţul şi locul în concurs, fiecare va încerca să îşi găsească o tactica astfel încât, atunci când cea de-a doua cutie va dezvălui ingredientul surpriză, reţeta să nu le fie dată complet peste cap. Despre ce ingredient vedetă este vorba şi, mai ales, cum se vor adapta concurenţii "MasterChef" şi cine va obţine atuul probei, telespectatorii Pro TV vor descoperi marţi de la 20.30.

Tot atunci show-ul continuă cu o probă care îi va pune la grea încercare pe concurenţii aflaţi în faţa a trei zone culinare exotice.

Din bucătărie nu vor lipsi certurile și comentariile acide, combinate cu gătitul contra cronometru și eliminările de la ”Testul sub presiune”.

Comentarii Facebook