Concertul Lady Gaga din data de 16 august se muta în Piata Constituției

 

Concertul Lady Gaga din data de 16 august se mută în Piața Constituției și nu va mai avea loc pe Arena Național. 

 

Data concertului va rămâne acceași, 16 august 2012. Decizia a fost luată din considerente de ordin logistic, pregătirea producției necesitând mult mai mult timp decât cel preconizat inițial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo - FC Barcelona, programat cu doar cateva zile înainte de concert. 

 

Set-up-ul evenimentului în noua locație va include locuri în tribune, acestea fiind adaptate la categoriile de bilete vândute deja pentru Arena Naționala, și renumerotate corespunzător. Se vor pastra categoriile de preț anunțate inițial pentru biletele cu loc, acestea urmând a fi însă dispuse mai apoape de scena, având o vizibilitate optimă. Nici pe gazon categoriile de bilete nu vor suferi modificări”, anunță organizatorii.

 

Pe noul amplasament vor fi scoase la vânzare, de marți, 31 iulie, bilete în picioare ”Gazon C”. Aceste bilete vor putea fi achizitionate la prețul de 70 de lei până pe data de 6 august, 90 de lei până pe 15 august inclusiv, și 110 lei în ziua evenimentului, la intrare. 

 

Show-ul Lady Gaga de la București face parte din turneul ”The Born This Way Ball”, evenimentul fiind organizat de Emagic și susținut de Volksbank și Ciuc Premium. 

 

Biletele sunt disponibile pe www.MyTicket.ro.

Comentarii Facebook