Cele mai renumite 6 plaje de nudişti din lume. Ce să ştii înainte să ajungi pe o plajă cu nudişti

 

Nudiştii care vor să plece în vacanţă în cele mai renumite 6 plaje din lume, trebuie să ştie câteva lucruri despre acestea.

Leucate Plage, Franţa (Coasta Mediteraneană)

Este o plajă mediteraneană clasică cu ape calme şi nu prea departe de Pirinei şi de beneficiile brizelor reci în mijlocul verii. Plaja este publică şi, prin urmare, oricine are acces pe nisipurile aurii ale Leucate Plage.

Playa Es Pregons Gran, Insulele Baleare

Plajele pentru nudişti sunt mai populare decât crezi în Spania, iar plimbarea pe plaja sau chiar în oraşele din apropiere doar în costumele lui Adam şi Eva nu sunt ilegale. În general, aceste practici sunt rezervate, totuşi, doar pentru plajele pentru nudişti, doar dacă oficialii nu susţin contrariul. Nu este de mirare că plajele pentru nudişti le întrec în popularitate pe cele normale, familii întregi fiind văzute în primele.

Haulover Beach Florida USA (Sunny Isles, la nord de Miami)

Acest loc se mai numeşte şi „Statul însorit” şi nu-ţi trebuie prea mult timp să înţelegi de ce. Despre nisipul de pe  Haulover Beach se spune că formează cea mai bună plajă pentru nudişti din Statele Unite ale Americii şi atrage un număr imens de vizitatori.

Vera Playa, Spania(Almeria)

Spaniolii au îmbrăţişat naturismul din toată inima şi într-o manieră cu adevărat unică demnă de ţara care a dat-o lumii pe Penelope Cruz. Mulţi dintre cei care iubesc plajele pentru nudiştii speră s-o zărească pe una dintre ele. Însă este surprinzător faptul că mulţi nu rămân prea mult pe plajă şi merg în locurile pentru distracţii puţin mai răcoroase. Almeria este cel mai fierbinte loc al Spaniei aşa că, din când în când, un loc umbros este tot ce vrei.

Banana Beach, Grecia (Skiathos, aproape de Koukounaries)

Cu un nume răsunător precum Banana Beach, cum ar putea fi acest loc altfel decât plin de distracţie. Banana Beach este localizată la marginea de sud-vest a insulei Skiathos. Se află în apropierea oraşului Volos de unde Iason a pornit în căutarea faimoasei lâni de aur, pentru a putea apoi să-şi revendice regatul. Plaja Banana este caracterizată de fundalul cu dune de nisip şi ienupări.

Valalta, Croaţia (Istria, aproape de Rovinj)

Plaja Valalta este considerată una dintre cele mai plaje din Croaţia localizată în apropierea oraşului Rovinj, care are o mulţime de colţişoare perfecte pentru nudism, cu nisip cât vezi cu ochii. În plus, aici există şi o mulţime de restaurante foarte bune.

Ponturi de ştiut înainte să ajungi la o plajă cu nudişti

Dacă îţi doreşti de mai multă vreme să mergi la o plajă de nudişti trebuie să-ţi faci mai întâi temele. Să-ţi dai jos hainele nu înseamnă şi că vei fi primit cu braţele deschise. Există anumite reguli ce trebuiesc respectate pe o plajă de nudişti. Ca să nu mai vorbim de faptul că o asemenea „călătorie” poate fi puţin înfricoşătoare. Nu ştii la ce să te aştepţi mai ales când eşti nervos în privinţa nudităţii tale.

Comentarii Facebook