Concediu în Grecia - ZAKYNTHOS, cu zbor din Cluj-Napoca. Insula este un adevărat paradis - FOTO

 

Grecia este recunoscută la nivel mondial ca fiind una din cele mai frumoase destinații turistice. Agenția Alis Holidays vă propune o ofertă de vacanță de nerefuzat.

 

Îmbinând farmecul local al stațiunilor sale cu istoria sa milenară, un sejur de vară în Grecia merită realizat cel puțin o data în viață. Agenția de turism Alis Holidays aduce mai aproape românilor, Grecia și stațiunile sale cum este Zákynthos, prin oferte pentru tot buzunarul.

 

 

Zákynthos (Zante) este o insulă înverzită dotată cu văi fertile şi un climat. Diversitatea peisajului a cauzat diferite tipuri de plaje: în partea de sud-est sunt plaje superbe în golfulețe retrase unde apele liniştite sunt de un albastru azur, iar în partea de vest a insulei se pot observa zonele stâncoase şi o lume subacvatică interesantă. Oraşul Zakynthos este capitala insulei şi în acelaşi timp portul acesteia.

 

Plajele sale cu nisip fin, apa calda si albastra sunt elementele esentiale unui concediu de vis. În plus, la un tur în jurul oraşului se poate vizita:

 

• Solomos Square înconjurat de clădiri cu trăsăturile arhitecturale tradiţionale caracteristice insulei. Bustul lui D. Solomos, poetul national al Greciei domină în centrul. Aici se găsește biblioteca publică (cu 55000 de volume), Muzeul post bizantin Zante în care sunt expuse statui împodobite cu aur, icoane şi gravuri de artă.

• Drumul de coastă cunoscut ca straturile Marina este unul din cele mai renumite zone ale insulei, cu cafenele, baruri şi restaurant. Acesta se întinde de la Piața Solomos până la Biserica Aghios Dionysios.

 

Zakynthos este faimoasă pentru viaţa sa culturală. Una dintre evenimentele culturale renumite este carnavalul. În perioada acestuia se desfășoară activități multiple care încântă privirile tuturor turiștilor.

 

 

Alis Holidays propune pentru vara 2016 curse charter cu avionul, plecare din Cluj in ZAKYNTHOS. Pentru un sejur în august (06.08.2016) de 7 nopți la Vila Milano în Laganas tariful este de 420 euro/persoană/fără masă. În acest tarif este inclus: transportul cu avionul, plecare din Cluj Napoca spre Zakynthos și retur, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală și storno.

  

 

 

Detalii despre ofertă găsiți AICI.

 

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro



Comentarii Facebook