Comedy Cluj aduce un spectacol de teatru jucat într-un tramvai

 

Vedeta săptămânii la Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj este un spectacol de teatru care se va juca într-un tramvai, sâmbătă, 20 octombrie. Până atunci, organizatorii le propun cinefililor 20 de proiecții de filme pe zi.

 

Printre cele mai asteptate filme care vor fi prezentate marți, 16 octombrie, în cadrul festivalului se afla și producțiile ”2 night” (Israel, 2010, regia Roi Werner) dar și ”Ucigandu-l pe Bono/Killing Bono” (Marea Britanie/Irlanda, 2011, regia Nick Hamm).

 

Filmul ”2 Night”, proiecție de gala în cadrul secțiunii Focus Israel, spune povestea a doi străini care se întâlnesc într-un bar și vor să petreacă noaptea împreună, dar nu găsesc un loc de parcare. Astfel bărbatul și femeia devin victimele situației. Filmul va rula marți, 16 octombrie, ora 17,00 la cinematograful Victoria.

 

Tot în 16 octombrie, și tot la cinematograful Victoria, dar de la ora 21,30 are loc proiecția coproducției Marea Britanie/Irlanda ”Ucigându-l pe Bono/Killing Bono”, în regia lui Nick Hamm. Filmul este o comedie de situație, o călatorie cu gânduri negre și obstacole prin lumea muzicală făcută de doi frați care doresc să se afirme dar care se află mereu în umbra lui Bono și a celor de la U2.

 

Printre evenimentele conexe Festivalului Internațional de Film ”Comedy Cluj” 2012 se află și spectacolul de teatru ”Un tramvai numit Popescu”, regizat de Gavriil Pinte, producție a Teatrului Național ”Radu Stanca” din Sibiu. 

 

Cele două reprezentații ale spectacolului itinerant, care au loc chiar în tramvai, sunt programate pentru sâmbătă, 20 octombrie, de la orele 13,30 și 16,00. Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a cinematografului Florin Piersic. 

 

Comentarii Facebook