Cristian Gog șochează cu un număr MORTAL



Mentalistul clujean, Cristian Gog, va încerca astăzi un truc deosebit de periculos. A vrut să îl facă în finala ”Românii au talent” dar nu a fost lăsat.

Gog este invitat în această seară la emisiunea lui Cătălin Măruță, ”Happy Hour”, unde va prezenta cel mai periculos truc al său, un efect de ruletă rusească, folosind un pistol adevărat și un cartuș adevărat.

Magicianul a declarat că a dorit să interpreteze acest număr și în finala concursului de talente, ”Românii au talent”, dar realizatorii emisiunii au considerat că este prea riscant să dea numărul la televizor.

"Ceea ce am vrut sa fac in finala concursului. Un efect de ruleta ruseasca cu un pistol real si un cartus real", a spus el.

Ruleta rusească este un joc de noroc cu potențial mortal. Jocul are loc cu un revolver în care se găsește un număr mai mic de gloanțe decât capacitatea sa. Butoiașul revolverului este rotit la întamplare, fără a se ști dacă în poziția de oprire se află sau nu un glonț pe țeavă. Jucătorul pune țeava revolverului la tâmpla proprie și trage, iar după noroc va muri sau va rămâne în viață. Jocul se repetă până ce la unul dintre jucători va fi declanșată împușcătura fatală.

"Voiam sa le ofer romanilor ceva mai socant, adica ruleta ruseasca, insa nu am fost lasat. Acest numar este prea periculos pentru a fi difuzat la TV. Ma gandeam chiar sa ma retrag din concurs, de suparare. Acum ma bucur ca nu am facut-o", a explicat Cristian Gog, imediat dupa competitie.

Mentalistul este sigur că poate duce încercarea până la capăt, iar echipa lui Măruță i-a oferit această șansă.

 

 

Sursa: Pro TV

Comentarii Facebook