Clujenii de la Ad Libitum Voices lansează primul lor album de Crăciun


După o perioadă plină de provocări în acest an, grup de pop-opera Ad Libitum Voices lansează primul album de colinde: Vino acasă de Crăciun. Materialul surprinde emoția acestei sărbători prin intermediul a 11 melodii care vor purta ascultătorul printr-o poveste a copilăriei și a momentelor frumoase trăite alături de cei dragi. Albumul digital este deja disponibil spre cumpărare pe website-ul Ad Libitum Voices.  

Trebuie să recunoaștem că a fost o perioadă greu încercată pentru noi și plină de provocări. Evenimentele s-au redus drastic și, implicit, și comunicarea noastră directă cu publicul. Ulterior am fost și confirmați pozitiv cu COVID-19, lucru care ne-a îngreunat și mai mult situația. Totuși, ne place să rămânem optimiști și încrezători și, din dorința de a păstra magia Crăciunului și de a ține aproape de fanii noștri ne-am gândit ce am putea să le oferim mai frumos decât munca noastră. Așadar, munca noastră din ultimele luni se află pe acest album pe care am așezat nu doar note muzicale și voci, dar și gânduri și urări de bine. Vrem ca acesta să fie cadoul nostru pentru fani, dar și pentru apropiații acestora. Ne dorim din suflet să transmitem tuturor că e important să nu pierdem din magia acestei sărbători sfinte și să încercăm să ne bucurăm de moment. Vă mulțumim tuturor pentru tot sprijinul acordat în acest an și mulțumim și celor care ne-au oferit sprijin în realizarea acestui cadou care, sperăm noi, o să bucure cât mai multă lume.” - Ad Libitum Voices

Acest album se bucură și de prezența a 3 voci dragi publicului: Irina Baianț, Nico și  Irina Sârbu care au ajutat la completarea poveștii. Vino acasă de Crăciun este despre emoții și despre amintiri și cuprinde atât colinde tradiționale românești cât și reinterpretări ale unor colinde internaționale. 

Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul oficial: https://www.adlv.ro/lp/vino-acasa-de-craciun/ 

Comentarii Facebook