Cum arată cel mai luxos și fantezist apartament din Cluj! Se poate închiria - FOTO


Clujul are probabil cel mai fantezist apartament din România, fiind realizat după o temă cerută de proprietar într-un fost bar transformat în spațiu de locuit. 

Apartamentul Fantasy a fost amenajat în locația în care a funcționat ”Q Caffe” și are 84 mp. Locul a fost creat cu o atenție extremă la detalii și dragoste, într-un apartament în stil mansardă, în inima orașului, scrie cluj-napoca.xyz.

Proprietatea este situată chiar vizavi de Primăria Cluj-Napoca, pe Strada Petru Maior și are o scară interioară, care duce la primul etaj.

Proprietarul explică, de asemenea, că întreaga zonă este securizată cu camere video și are, de asemenea, acces la spațiul comun din curte.

Acesta a precizat, în acest moment, că apartamentul este utilizat pentru închirieri în sistem Airbnb, dar că ar prefera să aibă un chiriaș pe termen lung. Schimbarea de la o cafenea la un bar nu a fost rezultatul pandemiei, a mai spus acesta, ci ceva care a fost planificat de ceva timp și că, într-un fel, îi este recunoscător pentru faptul că a făcut conversia înainte ca pandemia să înceapă.

Designul interior a fost realizat de cei de la studioul ”The 6th Sense Interiors”, care au modelat și spațiul de la Enigma Cafe, Submarine și Joben Bistro.

Apartamentul a fost scos la închiriere cu 1000 de euro, negociabil.

Foto: ALR Photography


Comentarii Facebook