Cei mai certăreți nativi ai horoscopului. Acești scandalagii „se umflă rapid în pene” și nu se lasă până nu bifează o victorie, măcar imaginară


Astrologii au făcut lista zodiilor care nu stau prea bine la capitolul autocontrol. Acești nativi sunt cunoscuți drept mari scandalagii, cearta cu ei nu se termină niciodată prea bine. Astrele au presărat prea mult „piper” când i-au creat, de aceea cearta cu ei este o destinație fără sfârșit și trebuie evitată cu orice preț. Scopul este ca situația să nu degenereze, căci autocontrolul este foarte greu de dobândit, iar lipsa lui poate duce la consecințe destul de grave.

Leii sunt persoane foarte încrezătoare care nu suportă să le pui la îndoială principiile după care se ghidează în viață. Acești nativi sunt extrem de certăreți și încep un conflict imediat ce li se pare ceva deplasat. Se enervează imediat, iar dacă nu îi lași să se calmeze, chiar pot sări la bătaie fără să stea prea mult pe gânduri. Desigur asemenea situații sunt deja la limita oricărei normalități și nu trebuiesc tolerate sub nicio formă. 

Săgetătorii sunt alți nativi, cunoscuți drept marii scandalagii ai zodiacului. Sunt persoane calme în general, dar dacă îi calci „pe coadă”, riști să ai parte de o păruială din partea lor. Se enervează greu, și se calmează și mai greu. Dacă intri în conflict cu ei ești pe cale să îți complici viața. De aceea, încearcă să îți expui punctul de vedere calm, prea mult zel într-un dialog strică. 

Berbecii sunt foarte încăpățânați, iar dacă îi enervezi te „împung” cu coarnele. Sunt persoane agere și sunt atente la fiecare detaliu, iar cel mai mic gest care îi deranjează duce la un întreg fiasco. Astrele arată că această zodie greu înțelege perspectiva altui om, de aceea dacă vezi că nu este de acord cu argumentul tău, e mai bine să lași situația așa. Până la urmă, nu există un adevăr absolut, și nu trebuie să încercăm să-i facem pe alții să adere la viziunile noastre de viață, dacă a lor sunt inofensive, dar nu corespund principiilor noastre. 

Comentarii Facebook