Soția va ajunge față-n față cu amanta, în ziua judecății. Prodan, despre iubita lui Reghe: „Amanta lui s-a anonimizat de când s-a născut”


Anamaria Prodan nu încetează atacurile dure la adresa actualei iubite a lui Laurențiu Reghecampf, în pofida procesului intentat de aceasta. Săptămâna viitoare cele două se întâlnesc la tribunal, deoarece Corina Caciuc a dat-o în judecată pe impresară pentru defăimare. 

În pofida acestui fapt, Anamaria tună și fulgeră, continuând să vorbească direct tot ce crede despre amanta fostului soț. De asemenea, vedeta a făcut un apel public prin care îl roagă pe Laurențiu Reghecampf să divorțeze la notar. 

Corina Caciuc a dat-o în judecată, deoarece Prodan s-a folosit de numele ei, a denigrat-o public și i-a adus acuzații dure, astfel că acum cele două vor sta față-n față. Anamaria Prodan susține că va veni cu martori la acest proces.

Săptămâna viitoare am proces cu amanta căci e tare supărată că eu vorbesc despre ea! Vorbesc faptele și ziarele. Eu doar citesc și mă minunez. Am să aduc martori ca să închidem și acest dosar și Reghecampf să înțeleagă că dacă nu a învățat să fie bărbat lângă mine atâția ani nu mai are cum să învețe acum și va rămâne așa cum este astăzi forever. De râsul tuturor bărbaților! Și de râsul fetelor de oraș!”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Prodan: ”Cu această femeie nu ne batem capul. Dacă pe Reghe nu-l interesează, ne bucurăm pentru el că și-a găsit dragostea”

Impresara a precizat încă odată că iubita lui Reghecampf reprezintă o „anonimă” și că nu vrea să-și bată capul cu ea, deoarece știe mult prea multe despre ea. 

Amanta lui nu există în ecuație. Ea s-a anonimizat de când s-a născut. Dacă nu era asta la Reghe era alta, cum au fost multe. Deci cu această femeie chiar nu ne batem capul. Ea este în ziare cu fotografii cumplite de ale ei din cluburi de noapte. Ne este rușine să ascultăm poveștile arhicunoscute în oraș, de ne este rușine să intrăm în restaurante. Ferească Dumenzeu să ai dosare de prostituție, droguri sau ce vedem toți prin ziare. Video-uri de genul Kamara, cu sfaturi la 18 ani să mergi la doctor să te tratezi, la școală, cumplit. Horror! Dacă pe Reghe nu-l interesează, ne bucurăm pentru el că și-a găsit dragostea”, a spus Prodan la Antena Stars. 

Comentarii Facebook