Ce cadouri să cumperi de Ziua Îndrăgostiților? Idei bune și idei proaste de cadou


Ce cadouri să cumperi de Ziua Îndrăgostiților? Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, iar mai apoi vine luna marție, o lună destinată în întregime femeilor. Așadar, urmează o perioadă destul de grea pentru bărbați, care trebuie să scoată ceva mai mulți bani din buzunar.

Ce cadouri să cumperi de Ziua Îndrăgostiților? Cel mai important hop de trecut în această perioadă este ideea de cadou, care, de cele mai multe ori, reprezintă o adevărată bătaie de cap pentru bărbați. Totuși, și femeile au parte de adevărate chinuri atunci când vor să găsească cadoul perfect pentru soț sau pentru iubit. Care sunt cele mai bune și proaste idei de cadou pentru această zi deosebită? Ce să nu îi cumperi, sub nicio formă, și care e cea mai bună idee?

Ce cadouri să (NU) îi cumperi iubitei de Ziua Îndrăgostiților?

Valentine’s Day, Dragobetele, o mulțime de ocazii pentru a-ți surprinde partenera cu cele mai frumoase cadouri. Dar ce te faci atunci când rămâi în pană de idei și, pur și simplu, nu mai știi cum să o surprinzi și în acest an. Dacă femeile stau ceva mai bine la capitolul idei, ei bine, bărbații sunt mai puțin inspirați. Totuși, asta nu demonstrează lipsa iubirii. Din această cauză, îți vom prezenta idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților, dar și câteva sugestii în legătură cu ce nu ar trebui să îi cumperi iubitei, sub nicio formă.

Ce cadouri să nu îi cumperi iubitei de Ziua Îndrăgostiților? Un sondaj realizat de picodi.com pe un eșantion de 11.000 de respondenți, din 38 de țări, a condus la întocmirea unei liste de cadouri pe care îndrăgostiții nu vor să le mai primească și de care s-au săturat până peste cap. Ziua Îndrăgostiților este foarte populară în România, astfel că 88% dintre respondenții români au spus că sărbătoresc această zi și tot 88% au spus că vor oferi cadouri partenerului de viață.

Ce cadouri să îi cumperi iubitei de Ziua Îndrăgostiților? Așadar, conform sondajului, în capul listei cu ce să nu îi cumperi iubitei de Ziua Îndrăgostiților se află alcoolul (25%), urmat de ursuleții de pluș (20%), felicitările de Valentine’s Day (16%), banii (16%) și electrocasnicele mici (15%). Deci, sub nicio formă să nu te gândești să o surprinzi cu un astfel de cadou, pentru că sigur nu va fi impresionată.

vday.jpg

Pe de altă parte, femeile participante la sondaj au declarat că cele mai dorite cadouri sunt bijuteriile (31%), hainele (30%), florile (29%), un parfum (28%) și cina la restaurant (26%).

Ce cadouri să (NU) îi cumperi iubitului de Ziua Îndrăgostiților?

În cazul respondenților de sex masculin din eșantion, ceea ce nu își doresc sub nicio formă să primească în această zi specială este o jucărie sexuală (17%). Pe locul doi se află cina la restaurant (14%), deși pe lista de cadouri pe care aceștia și-ar dori să le primească, această opțiune se află în top. 

Ce cadouri să îi cumperi iubitului de Ziua Îndrăgostiților? Așadar, în cazul cadourilor pe care le-ar plăcea să le primească, 35% dintre respondenți au spus că și-ar dori să aibă parte de o cină romantică la un restaurant, apoi și-ar dori să primească haine (27%) și parfumuri (21%). 17% s-ar bucura de un voucher cadou, în timp ce 12% doresc mâncare livrată acasă.

Ce cadouri vor cumpăra românii de Ziua Îndrăgostiților?

În cazul bărbaților chestionați, cele mai populare răspunsuri au fost cina la restaurant (18%) și hainele (17%), florile ieșind abia pe locul trei cu 15%. Pe de altă parte, femeile au declarat că vor cumpăra haine (28%), parfumuri (23%) și bijuterii (14%).


Comentarii Facebook