Zodiile norocoase ale lunii februarie. Trei zodii au noroc și energie pozitivă în februarie


Trei zodii au parte de noroc maxim în luna februarie, în iubire, muncă și sănătate. Stelele sunt de partea voastră, iar dacă nu sunteți pe lista aceasta, nu este exclus ca și voi să aveți oportunități.

1. Vărsător (21 ianuarie - 19 februarie)

Varsatorul are motive să se simtă fericit la început de februarie. Luna aceasta poate fi cu adevărat norocoasă, mai ales pentru cei singuri. Nativii din această zodie au acel ceva magnetic, de care cu greu poți scăpa. Oamenii își vor da cu siguranță seama când vor trece pe lângă un Vărsător pe stradă, pentru că sunt atât de fascinanți. Poate printre admiratorii săi va fi și acel ”cineva”, astfel că nu uita: ține ochii deschiși, speră și nu vei regreta!

Dacă sunteți deja într-o relație, doar bucurați-vă de aspectele interesate pe care le aduce viața și rămâneți tăcuți. Pentru relație, februarie promite să fie o lună cu adevărat specială!

Actuala situație pandemică, în care oamenii trebuie să stea mai mult în casă, se dovedește a fi foarte dificilă pentru nativii această zodie, dar are și beneficiile ei! Vărsătorul au un vârf de creativitate, iar luna februarie le va oferi o inspirație imensă. În același timp, cu Venus, Mercur, Jupiter și Soarele în zodia lor, au toate motivele să fie stimulați. Această creativitate se reflectă în munca nativului Vărsător, care îi va permite să obțină un bonus, o promovare sau, cel puțin, o recunoaștere profesională mulțumitoare.

În plus, Venus și Jupiter are efecte benefice asupra sănătății sale. În ciuda acestei perioade dificile, Vărsătorul este într-o formă mentală excelentă. Se distrează bine și se simte echilibrat și relaxat.

Planeta Marte îi restricționează energia, astfel că nu este cea mai bună perioadă pentru activitățile sportive.

2. Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Capricornul are noroc în dragoste, în februarie. Personalitatea sa este la mare căutare astăzi și o întâlnire amoroasă este garantată! În plus, Marte îl face să vibreze și îi va aduce o mulțime de momente speciale. 

Pentru cupluri, luna februarie aduce armonia perfectă și multă dragoste în aer. De Ziua Îndrăgostiților, nativul Capricorn îi va face pe mulți geloși! Mai ales că cei doi parteneri se arată acum și mai activi în relația lor, având o explozie de entuziasm. Cine ar fi crezut că februarie ar putea fi atât de sexy?

În ceea ce privește munca, colegii nativului din Capricorn văd că se poate conta întotdeauna pe el. Dar la urma urmei, nimic nu este nou când îi cunoști seriozitatea și devotamentul. Cu toate acestea, în februarie, Capricornul se dovedește a fi aproape imbatabil la toate nivelurile. El se remarcă prin abilitățile sale, fiabilitatea și calitățile de lider. Chiar și la capitolul finanțe se va redresa și pentru a se răsplăti, intenționează să se își facă un mic cadou.

În privința activităților fizice, Capricornul are o motivație și un dinamism demn de un campion olimpic. Energia și starea sa fizică îi permit să fie în top.

3. Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

Dragă Sagetatorule, Venus vrea să te sprijine așa cum trebuie, astfel încât să poți întâlni în cele din urmă persoana potrivită. Întrucât Săgetătorul este deja foarte antrenant, distractiv și comunicativ, nimic nu este mai natural pentru ei decât să profite de această magnifică oportunitate. S-ar putea să fure o inimă sau două în februarie. Cu toate acestea, întrucât el / ea are și pretențiile sale va examina cu atenție candidatul pentru a vedea dacă într-adevăr se ridică la așteptări. Deci, dacă ești Săgetător, stai cu ochii deschiși!

Pentru Săgetătorul deja într-o relație, sfaturile sunt să profite și să nu mai caute. Lucrurile merg excelent acum, nu este nevoie să complice lucrurile. Tu și partenerul tău, știți foarte bine cum să vă condimentați relația și veți avea succes. Și din moment ce totul merge atât de bine în relația ta, planurile de viață îți vor veni natural. Ce-i drept, perioada nu este cea mai favorabilă, dar mica ta familie pare să reziste haosului de afară. Și dacă aveți copii, veți putea să stați cu ei așa cum nu ați făcut-o de ceva vreme.

Întrucât Săgetătorul este oricum un maestru incontestabil al comunicării, el va străluci atât în ​​domeniul profesional, cât și în cel sentimental. Se dovedește a fi foarte bun în gestionarea relațiilor, până la punctul de a le folosi pentru propriile sale scopuri. În plus, februarie va fi o lună foarte creativă pentru mintea Săgetătorului, care debordează de imaginație. Cu ajutorul lui Mercur și Jupiter, acest semn de foc are tot ce trebuie pentru a avea o lună cât mai productivă.

Când vine vorba de starea lor fizică și de sănătatea generală, Săgetătorul se descurcă bine acum. Se simte confortabil în corpul său și pare mai capabil să-l accepte așa cum este. Înflorește pe deplin și se simte în ton cu el însuși.

Comentarii Facebook