Mesaje de dragoste de Valentine’s Day. Mesaje deosebite pentru iubit și iubită


Mesaje de dragoste de Valentine’s Day. Mai este foarte puțin până la Ziua Îndrăgostiților, iar tinerii își declară iubirea în diverse moduri. Deși românii nu sărbătoresc în mod tradițional ziua de Valentine’s Day, amorezii nu ezită să-și transmită cele mai frumoase mesaje de dragoste.

Mesaje de dragoste de Valentine’s Day

Valentine’s Day este ziua în care dragostea plutește în aer și cei mai mulți fac declarații persoanelor iubite. Dacă sunteți în pană de idei și nu știți ce mesaj să-i transmiteți persoanei iubite, iată câteva idei de mesaje romantice pentru a vă exprima iubirea:

-Acum că Ziua Îndrîgostiților se apropie și parcă atmosfera se schimbă, devina mai plină de iubire și de înțelegere, satu să mă gândesc la zilele de Sfântul Valentin petrecute alături de tine. Poate nu am avut mereu inspirație să-ți iau cadoul pe care îl voiai, dar anul acesta l-am găsit. Sper să-ți placă și să-ți fie drag, pentru că în el am închis o parte din inima mea, o mărturie a dragostei imense pe care ți-o port și care pare să se întregească în fiecare zi. În el se află lucrurile pe care aș vrea să ți le spun în fiecare zi și parcă nu reușesc. Vreau să știi că te iubesc și că ești o inspirație pentru mine: mă inspiri să fiu o persoană mai bună în fiecare zi. Te iubesc!

-Vreau să-ți mărturisesc că tu ești persoana pentru care îmi doresc să trăiesc și pentru care, totodată, mi-aș da viața. Cu tine am descoperit paradisul, am văzut o lumină mai puternică decât cea a soarelui. Alături de tine, viața mea e plină de culoare. Te iubesc, perlă sclipitoare care s-a lăsat prins în acest ocean nemărginit al vieții!

Mesaje de dragoste de Valentine’s Day

-Ai apărut ca un curcubeu, mi-ai luminat cele mai întunecate și nepătrunse gânduri. Am știut atunci că trebuie să vin la tine. De atunci suntem un univers, fiecare stea e a noastră, fiecare răsărit e pentru noi, iar apusul e doar o chestiune de timp. Te-am așteptat cum așteaptă deșertul ploaia. Ești ceea ce ursitoarele mi-au prezis, dar nu mi-au spus unde să caut. Erai lângă mine, dar ce mult mi-a luat să te găsesc! Să-ți spun că te iubesc, e poezi, așa că prefer să-ți arăt!

-Te iubesc atât de mult, încât nici un cuvânt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a curprins. Ești lumina ochilor mei, fără tine nu aș mai vedea. Zâmbetul tău mă face cea mai fericită persoană de pe acest pământ. Tu ești tot ce am visat vreodată! Iartă-mă că uneori greșesc, dar gelozia mă omoară, îmi este frică să te pierd, deoarece te iubesc prea mult, iar această iubire vine din adâncul inimii mele. Clipele în care îmi ești alături le ador, iar tît ceea ce ne desparte detest. Îți mulțumesc că exiști, te iubesc mai presus de tot și mai departe de toate, te iubesc în toate formele posibile. Te iubesc așa cum nu credeam că sunt capabil să iubesc vreodată!

Mesaje de dragoste de Valentine’s Day

-Zi de zi, în gândul meu învârt mii și mii de scenarii ale viitorului nostru. Vreau să creștem cei mai dulci copilași, să fim mereu dornici de a fi împreună, de a ne întâlni cu un zâmbet în fiecare dimineață, astfel că peste zeci de ani, să privești în ochii mei și să vezi tot acel copil care te-a iubit și te va iubi mereu.

-Iubesc trei lucruri: soarele, luna și pe tine. Iubesc soarele pentru zi, luna pentru noapte și pe tine pentru totdeauna! Văd lumea în ochii tăi și ochii tăi peste tot în lume! Tu ești comoara vieții mele, ești comoara pe care am întâlnit-o întâmplător, dar care m-a făcut cel mai fericit om de pe Pământ. Te iubesc enorm!

Mesaje de dragoste de Valentine’s Day

-Dacă iubirea mea s-ar măsura, își spun acum, că te iubesc până la cea mai îndepărtată stea, din cea mai îndepărtată galaxie, din cel mai îndepărtat univers, și înapoi, și tot asa de o infinitate de ori. 

-Dacă îți spun că te iubesc, nu ar fi îndeajuns. În schimb, ți-aș spune că te iubesc pentru totdeauna! Dragostea constă în dorința de a da ceea ce este al tău altuia și de a simți fericire acestuia ca și cum ar fi a ta.

- „De-ai ști, iubite, cât de mult

Mi-i dor ca glasul tău s-ascult,

Ai veni pe aripi de vânt

Și mi-ai spune un cuvânt.

Vorba fie rea sau bună,

Am vorbi-o împreună,

M-ai vedea, eu te-aș privi,

Vorbele s-ar înmulți.

Tu mi-ai spune una mie

Eu ți-aș spune multe ție

Făr-de rost și chibzuire,

Însă toate de iubire.

Vino dar pe-aripi de vânt, 

Vin de-mi spune un cuvânt,

Că mi-i dot atât de mult

Glasul tău să-l mai ascult”

(Veronica Micle - De-ai ști)


Comentarii Facebook