Ce alimente te ajuta sa slabesti 3 kilograme intr-o saptamana


Nutritionistii atrag atentia ca dieta bazata pe un singur aliment ajuta la pierderea rapida a kilogramelor, chiar si cateva in numai 7 zile.

Supa de varza

Dieta poate fi dificila, dar ajuta la reducerea caloriilor consumate. Consumul de varza poate duce la scaderea puterii de concentrare si poate aparea anemia. Eficienta in slabit este, insa, garantata.

Zeama de lamaie

Zeama de lamaie bauta zilnic si coaja de lamaie imbunatatesc viteza metabolismului si accelereaza digestia. Sucul de lamaie combinat cu apa calduta poate fi bautura perfecta pentru o dieta rapida.

Ardei iute

Ardeiul iute reduce pofta de mancare, regleaza tensiunea arteriala si poate chiar creste libidoul. Atentie: ardeiul iute proaspat poate irita stomacul.

Banana

Japonezii recomanda consumarea unei banane mari, bine coapta, dimineata si a unui pahar de apa la temperatura camerei. Nu trebuie sa consumati dulciuri si sa aveti un meniu echilibrat cu proteine si fibre, in portii mici.

Orez brun

O dieta de o saptamana cu orez brun elimina toxinele atunci cand bei in fiecare zi cel putin sase pahare de apa. Bogat in fibre, vitamine B si minerale, orezul poate fi combinat cu fructe si legume proaspete, dar niciodata cu banane, porumb sau ciuperci.

Avocado

Fructul este bigat in grasimi bune si este recomandat pentru dieta. Combinat cu legume si fructe proaspete si carne slaba te va ajuta sa slabesti si iti va reduce colesterolul.

Ceai verde

Ceaiul verde este excelent pentru dietele. In fiecare zi, poti sa bei ceai verde la discretie si vei beneficia de puterile lui antioxidante.

 

Sursa. Eva.ro

Comentarii Facebook