Bianca Drăguşanu, înşelată de Cristea cu o blondă. Fotbalistul a recunoscut TOT



Frumoasa Bianca Drăguşanu a fost înşelată de fotbalist cu o blondă care se dădea drept prietena ei, motiv pentru care roşcata a decis să pună capăt relaţiei de 3 ani de zile.


Bianca i-a mai acordat o şansă "prinţului", însă acesta a picat proba sincerităţii. Cristea a inselat-o pe Bianca cu o femeie care se dadea drept prietena ei, iar tot acest scenariu creat pe la spatele ei.

Bloda care le-a stricat relaţia este Tania Budi, una dintre fostele iubite ale lui Catalin Botezatu.

Tania face parte din cercul de amice al Biancai si, potrivit surselor noastre, aceasta ar fi practicat un joc bizar, in tot acest timp: "Cristea a avut o relatie pasagera cu o fata, prietena buna cu Tania. De cateva saptamani, fotbalistul a inceput relatia cu Tania, fapt care i-a starnit gelozia acestei fete, ea spunandu-I totul Biancai. Interesant este ca Tania si Bianca erau prietene, iar in urma cu cateva saptamani, Bianca a fost in clubul ei la mare, ca invitat special la un eveniment", a povestit o sursa bine informata, pentru CANCAN.

Contactată telefonic de reporterii Cancan, Bianca a declarat: "Sunt foarte dezamagita. In momentul asta, pot spune doar ca toti barbatii din viata mea m-au inselat".

 

Comentarii Facebook