Petrecere cu SPUMĂ la Aqua Park Floreşti. Farmec şi-a lansat săpunurile lichide sub formă de spumă Gerovital FOTO VIDEO

 

Compania Farmec şi-a lansat, duminică 12 august, săpunurile lichide Georvital sub formă de spumă.

Pentru a da culoare evenimentului, directorul general al Farmec, Mircea Turdeanu, s-a gândit că cel mai bun lucru pentru această lansare a săpunurilor Gerovital este o petrecere cu spumă în aer liber.

"Această petrecere este una mai inedită. Este o lansare a unor produse Gerovital - respectiv a săpunurilor lichide. Pentru petrecere s-a conumat, după cum me şi normal, câteva mii de tone", a declarat preşedintele şi directorul general al Farmec Mircea Turdeanu.

Şi cum mai bine nu se putea, lumea a fost prezentă şi s-a distrat pe cinste. Sute de tone de spumă, muzică şi puţin soare ce-i drept au fost lucrurile esenţiale ale unei frumoase petreceri de duminică.

Săpunurile sunt "o cascadă de prospeţime în mâinile tale. sub forma surprinzătoare a spumei. Noile săpunuri luchide sub formă de spumă Gerovitaş PURE vor schimba modul în care te speli pe mâini: mai uşor, mai fresh şi mai distractiv. Acum poţi alege între cele patru sortimente de săpunuri pe care care corespunde cel mai bine nevoilor tale", este descrierea noilor săpunuri.

Atât cei mici cât şi cei mari au dansat, iar mai apoi au făcut o baie pe cinste în una dintre piscinele Aqua Park-ului din Floreşti.

 

 

 

 

Comentarii Facebook