Bianca Drăgușanu, dezamăgită de cadourile primite la ziua ei: „Vii cu un săpun? Du-te dracu' de aici că ești proastă”


Bianca Drăgușanu a împlinit recent 40 de ani și a organizat o petrecere fastuoasă. Blondina și-a adunat toți prietenii într-un local, unde au fost prezente numai nume grele din lumea showbiz-ului românesc. Cu toate acestea, unele cadouri au dezamăgit-o foarte mult. 

Bianca Drăgușanu a postat mai multe videoclipuri pe contul său personal de Instagram unde a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, la ziua ei de naștere. Blondina s-a simțit foarte jignită, în momentul în care a deschis cadourile, iar într-una dintre pungi de cadou, a observat un odorizant de baie, un săpun și trei trandafiri de săpun. De asemenea, vedeta a declarat că știe cine sunt persoanele care i-au făcut un asemenea cadou, notează spynews.ro.

Ce cadou poate să îți facă o cretinoidă din asta care vine cu o pungă. Mai bine, dracu', nu puneai nimic în pungă. Vii cu un săpun? Du-te dracu' de aici că ești proastă. Mai ai și magazin de haine. Aștept scuze din partea ta, că altfel promit că te dau în vileag. Ia-te și spală-te tu cu el. N-ai cum, dă-te-n papucu' meu! N-ai cum să vii cu săpun și cu trandafiri de plastic. Dacă tu ești o c@%^$!@$ nu înseamnă că și eu sunt la fel. Eu am cașcaval, știi ce zic? Și nu mă interesează”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăguşanu: Am prietene cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu am școala vieții

Bianca Drăguşanu nu e la primul derapaj. În 2021, ea a relatat amănunte din viața ei privată, la podcastul lui Damian Drăghici.

Ea a spus că a venit în Bucureşti cu un singur scop, să îşi urmeze visul. A abandonat facultatea începută în oraşul natal, Petroşani, dar nu regretă, pentru că prietenele ei care au terminat-o se descurcă cu greu cu banii.

Am venit în București pentru a-mi urma visul. Nu am terminat facultatea, am făcut doi ani și jumătate la ASE, în Petroșani, după care am abandonat, după care am început alte cursuri la o școală de televiziune. Și acolo m-am pierdut pe drum. Și mi-am dat seama că adevărata școală, care m-a ajutat pe mine să reușesc, este școala vieții.

Eu am prietene și cunoștințe cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie. Nu pot să spun că am sau n-am regrete că n-am terminat facultatea.

Cred că mi-aș fi dorit foarte tare să devin medic, dacă aveam capacitatea și resursele financiare la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni”, a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul podacast-ului. Vezi mai departe clipul video.

Comentarii Facebook