Bianca Dragusanu: "Adrian Cristea s-a fotografiat dezbracat pentru mine" - FOTO


Bianca Dragusanu a dezvaluit ca Adrian Cristea s-a fotografiat dezbracat pentru ea in timp ce era in cantonamentul de la Saftica. Fotografiile au aparut in Cancan si au facut furori.

"A facut-o pentru mine si am poza in telefon. I-am spus sa imi trimita o poza si a facut-o, dar la mine pe telefon arata altfel, e intuneric in partea de jos", a spus Bianca Dragusanu, la "Un Show Pacatos".

Asistenta lui Capatos a spus ca Adrian Cristea "a stat vreo 12 zile in cantonament si l-am rugat sa imi faca o poza. Fac parte dintr-un grup de prieteni si i-am incredintat unuia laptopurile mele ca aveau virusi. Vineri i le-am dat pe amandoua. I le-am dat cu cea mai mare incredere si sambata trebuia sa mi le dea inapoi, dar nu mai dau de el. Am de gand sa ii fac plangere la politie pentru furt. Fotografia cu Cristea era in calculator si putea sa o trimita el la Cancan", a completat Bianca Dragusanu.

Fosta blonda a mai spus ca Adrian Cristea si-a uitat laptopul in cantonamentul de la Saftica si a fost luat de maseurul echipei Dinamo. "Calculatorul lui Cristea a disparut si el stie ca l-a luat maseurul echipei. In laptop erau si fotografiie si este posibil ca el le-a trimis la Cancan", a mai spus Bianca.

 

Mai multe poze cu Adrian Cristea au aparut in presa centrala, in care jucatorul de la Dinamo s-a fotografiat dezbracat.

Comentarii Facebook