Florin Piersic, student la Universitatea din Iasi: "Cei de la Cluj m-au intrebat de ce nu am venit acolo. Le-am spus: Pentru ca nu m-ati invitat"

Actorul clujean Florin Piersic a participat la deschiderea cursurilor la Universitatea Petre Andrei din Iasi, unde este student.

 

Actorul de 74 de ani a participat la deschiderea anului universitar la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, informeaza adevarul.ro. El povesteste ca a devenit student in luna aprilie, cand intr-o sala plina de studenti a zis "mai in gluma, mai in serios" ca ar vrea sa fie si el student la Universitatea Petre Andrei. A doua zi a fost sunat de rector, care l-a chemat sa semneze. "Cei de la Cluj m-au intrebat de ce nu am venit acolo. Le-am spus: Pentru ca nu m-ati invitat", a povestit artistul.

 

Cuvantul de deschidere rostit de actorul clujean a starnit aplauze si zambete printre studentii si cadrele didactice de la universitatea ieseana. Potrivit profesorilor, titlul de student onorific, primit de Florin Piersic, este o distinctie simbolica. Actorul nu va fi participa la examene, dar va fi invitat la Balul bobocilor.

Comentarii Facebook