Bianca Drăgușanu admirată, dar desființată de o mare doamnă a muzicii populare de la noi


Elena Merișoreanu, una dintre doamnele muzicii populare românești, este din același județ cu Bianca Drăgușanu, județul  Hunedoara.

Îndrăgita solistă o cunoaște pe creatoarea de modă, dar și pe familia acesteia. ”Bianca Drăgușanu este de unde sunt eu. Eu când am văzut-o prima dată am spus că nu am văzut niciodată o femeie atât de frumoasă. După ani de zile, eu fiind plecată, când m-am întors am văzut că a apărut schimbată total. Ce e drept, e frumoasă, e deșteaptă, știe să facă tot ce vrea ea. I-am cunoscut familia. O admir. De fapt, îi admir pe toți cei care fac tot ce fac ca să iasă în față în aceste vremuri grele pe care le trăim”, a declarat cântăreața în cadrul emisiunii “Star Magazin” de la Antena Stars.

Elena Merișoreanu a trecut de câteva ori cabinetul medicului estetician.

Mă enervează când le văd pe astea tinere cu «gogoșile în gură» (n.r.: buze mari)”, a mai subliniat celebra solistă de muzică populară, conform sursei citate.

Bianca Drăgușanu are 38 de ani și a făcut multiple intervenții chirurgicale. Practic, vedeta nu mai seamănă cu tânăra care acum 20 de ani participa la o emisiune de televiziune.

Ea singură a povestit acum șapte ani că a cheltuit în jur de 16.000 de euro pe operațiile estetice, au relatat jurnaliștii de la Antena Stars.

Comentarii Facebook