Miercuri 17 Aprilie

Zodia care sărută cel mai bine. Zodia ta cum stăpânește arta sărutului?


Arta sărutului este complexă și ține de intensitatea sentimentelor, dar nu numai... Trebuie să verifici și ceea ce spun astrele pentru a te cunoaște mai bine.

Zodia care sărută cel mai bine - Berbec

Bebecii sunt cei mai senzuali şi pasionali. Fie că este vorba despre un french kiss sau o simplă atingere a buzelor, nativii acestei zodii se folosesc de această formă de manifestare a afecţiunii pentru a trezi dorinţa în partenerul lor.

Zodia care sărută cel mai bine - Taur

Taurii preferă săruturile lente şi romantice, motiv pentru care sunt adesea apreciaţi de jumătatea lor. Faptul că nu se grăbesc îi transformă în parteneri loiali, care pun tot sufletul în relaţie şi îşi doresc să ofere doar ce e mai bun sufletului lor pereche.

Zodia care sărută cel mai bine - Gemeni

Romantici prin excelenţă, nativii în Gemeni sunt fericţii posesori ai unei tehnici de sărut care i-au transformat în adevăraţi maeştri. Dacă am fi puse în situaţia de a descrie în trei cuvinte sărutul unui Geamăn am spune: special, diferit, cald.

Zodia care sărută cel mai bine - Rac

Racii sunt, în general, persoane extrem de afectuoase, trăsătură care se reflectă în totaliatate şi în felul în care sărută. Pentru ei, acest gest este una dintre marile dovezi de iubire pe care le pot manifesta faţă de partener, aşa că puterea sentimentelor lor se reflectă efectiv în sărut.

Zodia care sărută cel mai bine - Leu

Leii sunt deopotrivă senzuali, agresivi şi extrem de pasionali atunci când îşi sărută partenerii. Cu o atitudine îndrăzneaţă şi nonconformistă, ei încearcă să transforme experinţă unei relaţii în general într-o adevărată aventură, iar această dorinţa se transpune şi în felul în care îşi sărută jumătăţile.

Zodia care sărută cel mai bine - Fecioara

Nativii din Fecioara adoră să deţină controlul şi de aceea modul în care sărută este, adesea, timid. Ei îşi înfrânează pornirile pasionale şi preferă echilibrul, motiv pentru care modul în care sărută nu se numără printre cele mai năucitoare experienţe pe care le pot oferi perechilor lor.

Zodia care sărută cel mai bine - Balanţă

Balanţele sunt precaute şi extrem de calculate. Dacă învaţă să renunţe la inhibtii şi prejudecăţi însă, se pot transformă în adevărate “fiare” într-ale sărutului.

Zodia care sărută cel mai bine - Scorpion

Pentru nativii acestei zodii, sărutul este expresia cea mai umilă a dragostei. Ei preferă să îşi alinte partenerii nu doar prin atingerea buzelor, ci prin atingeri şi mângâieri care să îi ducă pe aceştia în al nouălea cer.

Zodia care sărută cel mai bine - Săgetător

Săgetătorii sunt plini de surprize, trăsătură care se reflectă şi în felul în care îşi sărută jumătăţile. Le place să fure un sărut, profită de orice ocazie pentru a face acest lucru, iar partenerii lor nu se simt niciodată plictisiţi în preajma lor.

Zodia care sărută cel mai bine - Capricorn

Capricornii spun printr-un sărut tot ceea ce nu spun cu ajutorul cuvintelor. De fiecare dată când partenerii lor se simt trişti, deprimaţi sau stresaţi, sărutul senzual al Capricornilor se poate transformă într-un adevărat remediu. Sărutul nativilor din această zodie este profund, intens şi creează dependenţă.

Zodia care sărută cel mai bine - Vărsător

Arta sărutului este tratată cu adevărată seriozitate de Vărsători, care obişnuiesc să fie senzuali şi intimi în momentul în care oferă acest gest de afecţiune celor la care ţin. Nativii acestei zodii urăsc să închidă ochii şi preferă să flirteze înainte să îşi apropie buzele de cele ale partenerului.

Zodia care sărută cel mai bine - Peşti

Peştii îşi doresc să sărute perfect, romantic, intim şi plin de afecţiune. Pe lângă aceste gesturi de afecţiune, ei îşi alintă adesea perechea cu daruri pline de semnificaţie, care le fac plăcere celor care îi iubesc.

Comentarii Facebook