Petre Roman, întrebat dacă a avut o relație cu Zoe Ceaușescu. Ce a răspuns!


Petre Roman a fost întrebat dacă a avut o relație cu fiica lui Nicolae Ceaușescu, dar mama sa a fost cea care s-a opus poveștii lor de dragoste.

Petre Roman, poveste de iubire cu Zoe Ceaușescu

În emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Petre Roman a răspuns: ”Am cunoscut-o pe Zoe în 1972. A fost o relație cu parfum de idilă. Când am cunoscut-o pe Zoe eram deja de un an și jumătate la Toulouse. Era o fată foarte bine educată, frumoasă, în niciun caz nu îți dădea impresia că este fata lui Ceaușescu. Da, am curtat-o. Însă lucrurile s-au stopat pentru că s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu”.

Petre Roman s-a însurat la 27 de ani cu Mioara, care este cu șase ani mai mare decât el, care avea un copil, pe Catinca Roman. Cei doi au mai avut un copil, pe Oana Roman.

Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment încolo nu a mai fost așa, pur și simplu. Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei. Exclus!”, a declarat fostul premier când a fost întrebat ce a iubit la fosta lui soție.

Comentarii Facebook