Andrew Tate e interzis pe rețelele sociale pentru misoginism și violență împotriva femeilor


Andrew Tate, apreciat de foarte mulți tineri pentru succesul lui, a fost interzis pe reţelele sociale, pentru misoginism și violență. Foarte mulți fani au criticat dur conţinutul postat de miliardarul britanic, stabilit în Pipera alături de fratele lui, Tristan.

Andrew Tate spune că femeile sunt ”o proprietate” și le spune urmăritorilor cum să le hărțuiască. Despre adolescentele, britanicul spune că sunt mai atractive decât tinerele de 20 de ani, pe motiv că sunt mai ușor de controlat.

Mai multe organizații au luat poziție, iar miliardarul are interdicția de a mai posta pe Facebook, Instagram și bineînțeles, pe Tik Tok.

Un purtător de cuvânt al companiei Meta a declarat că Tate a fost interzis pentru discursuri instigatoare la ură. Iar interdicția este una permanentă. Miliardarul a rămas și fără cei 100 de mii de urmăritori de pe Tik Tok, pentru că, transmit reprezentanții, platforma NU tolerează misoginismul, o idiologie plină de ură, scrie Antena3.ro.

În 2017, contul de Twitter al fostul kickboxer fost suspendat după ce a spus că victimele violului și ale hărțuirii sexuale sunt responsabile pentru agresiunea la care au fost supuse. Totuşi, canalul de YouTube al britanicului dat afară din reality-show-ul Big Brother, pentru că a bătut o femeie, este încă activ.

Andrew și fratele său, Tristan, au avut un studio de videochat la Londra, dar acesta a fost închis după ce s-a aflat că acolo lucra o femeie răpită și obligată să lucreze pentru ei.

Cei doi au venit în România, unde au fost audiați recent  pentru că ar fi sechestrat două tinere pe care le obligau să se prostitueze.


Comentarii Facebook