Dana Budeanu a răbufnit: „Noi nu avem seringi prin spitale și cumpărăm dildo-uri”. Atac la adresa unui ministru USR


Dana Budeanu l-a atacat duminică seară în direct la Antena 3 pe ministrul Fondurilor Europene din partea USR, Cristina Ghinea. Totul a pornit după ce creatoarea de modă a fost întrebată ce părere are despre faptul că în Planul Național de Redresare și Reziliență a fost inclusă suma de 240.000 de euro pentru achiziționarea de obiecte sexuale din plastic care să fie prezente în cabinetele de planificare familială pentru ca medicii să îi învețe pe români cum să se reproducă.

Păi când mergi în sandale, vă dați seama nici nu știi cum arată ce trebuie să arate Nu știi că n-ai când să vezi că ești în sandale. Vezi doar degetele", a fost replica acesteia.

Totodată aceasta reproșează această inițiativă considerând că nevoile din sistemul sanitar sunt prioritare pentru țara noastră.

Astea sunt temele progresite ale acestor ani, în care totul este despre nimic, de fapt. Noi nu avem seringi prin spitale și cumpărăm dildo-uri. Ăsta e PNRR-ul scris în picioarele goale sub birou" a adăugat Dana Budeanu, citată de Antena 3. 

b2.jpeg

Comentarii Facebook