Anamaria Prodan iubește din nou. Cine e alesul inimii sale? Vedeta face noi dezvăluiri


Anamaria Prodan este în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, iar în februarie aceștia urmează să se întâlnească la tribunal pentru primul termen în ceea ce privește separarea. Vedeta însă și-a convins fanii că începe o nouă etapă în viața sa, o nouă aventură amoroasă.

Pe contul său de Instagram, Anamaria Prodan a scris un mesaj pe cât se poate de evident. Ultima postare făcută de vedetă, sugerează apariția unui bărbat misterios în viața sa.

Anamaria Prodan iubește din nou?! Ce a scris vedeta pe contul de Instagram

Anamaria Prodan este foarte activă pe Instagram, acolo unde postează diverse imagini, imagini cât se poate de atrăgătoare sau cu diverși bărbați, parteneri de afaceri… Însă, ultima postare pe care ea a făcut-o lasă loc de interpretări.

Anamaria Prodan a făcut un selfie unde apare cu zâmbetul pe buze și foarte fericită, iar descrierea pe care a publicat-o a stârnit curiozitatea fanilor. Impresara a ținut să scrie „Te iubesc”, iar acum toată lumea se întreabă cui îi este adresat acest mesaj.

Vedeta nu a oferit mai multe detalii, iar acum toți fanii se întreabă cine este bărbatul căruia i-a adresat vedeta mesajul călduros. 

Comentarii Facebook