Zodii cu care nu te înțelegi deloc, în funcţie de zodia ta


Zodii cu care nu te înțelegi deloc - Fiecare dintre noi am simțit atunci când am stat de vorba cu anumiți oameni că pur și simplu nu există chimie. Orice am fi făcut nu puteam ajunge la un numitor comun și cea mai simplă soluție ar fi fost să te ridici de la masă și să pleci. Ei bine, astrologii spun că acest lucru este din cauza incompatibilității cu anumite zodii. 

Zodii cu care nu te înțelegi - Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Zodii cu care nu te înțelegi -  Rac şi Capricorn

Primul semn cu care poţi avea probleme este Racul. Tu şi acesta vă veţi ciocni la chestiunile emoţionale de bază. Tu eşti prea îndrăzneţ, iar el prea sensibil. Cel de-al doilea semn este Capricornul. Capricornul este rigid şi iubeşte structura, pe când tu eşti impulsiv şi nu aderi la o rutină obişnuită.

Zodii cu care nu te înțelegi -  Taur (21 aprilie - 21 mai)
Zodii cu care nu te înțelegi - Leu şi Vărsător

Prima zodie cu care nu te înţelegi este Leul. El este mult prea dur spre deosebire de tine care îţi place viaţa fără conflicte. Această diferenţă poate fi greu de depăşit. Al doilea semn este Vărsătorul. Vărsătorul poate fi prea distant şi abătut, iar ţie îţi place să te înconjori de persoane optimiste.  

Zodii cu care nu te înțelegi - Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Zodii cu care nu te înțelegi - Săgetător şi Peşti

Primul semn cu care nu te înţelegi este Săgetătorul. El priveşte imaginea în ansamblul ei, pe când tu te concentrezi pe detaliile problemei, motiv de contradicţii majore. Acesta este un caz în care opusurile nu se atrag. Cel de-al doilea semn este Peşti. Peştii se lasă ghidaţi de intuiţie, în timp ce tu te axezi pe fapte. Acest lucru cauzează probleme şi conflicte între voi.

Zodii cu care nu te înțelegi - Rac (22 iunie - 21 iulie)
Zodii cu care nu te înțelegi - Berbec şi Capricorn

Prima zodie cu care nu te înţelegi este Berbecul. El este foarte independent şi nu are nevoie de atenţia şi grija ta, lucru care creează probleme între voi. Berbecul nu îţi va înţelege nevoile emoţionale niciodată. Cel de-al doilea semn zodiacal este Capricornul. Capricornul auster îţi pune restricţii, iar sensibilitatea ta nu poate tolera acest lucru.  

Zodii cu care nu te înțelegi - Leu (22 iulie - 22 august)
Zodii cu care nu te înțelegi - Taur şi Scorpion

Prima zodie cu care nu te înţelegi este Taurul. El se mişcă într-un cu totul alt ritm decât tine, iar acest lucru aduce frustrări de ambele părţi. S-ar putea să simţi că Taurul nu poate ţine pasul cu tine. Cel de-al doilea semn este Scorpionul. El înţelege partea cea mai întunecată a vieţii, pe când tu gravitezi în jurul celei mai însorite străzi.

Zodii cu care nu te înțelegi - Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Zodii cu care nu te înțelegi - Săgetător şi Peşti

Prima zodie cu care nu te înţelegi deloc este Săgetătorul. Tu eşti prea rigid pentru spontanul Săgetător, care de cele mai multe ori nu urmează planul, dându-ţi peste cap nevoia de rutină. De asemenea, tu şi Peştii nu vă înţelegeţi deloc. Peştii nu aderă la stabilitate aşa cum o faci tu, lucru care îţi aduce frustrări.  

Zodii cu care nu te înțelegi - Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Zodii cu care nu te înțelegi - Rac şi Capricorn

Prima zodie cu care nu te înţelegi deloc este Racul. Chiar şi cele mai pasionale şi romantice relaţii dintre cele două semne ajung la despărţire, pentru că ambii parteneri ţin la argumentele lor şi menţin resentimentele mai mult decât ar trebui. Cel de-al doilea semn este Capricornul. Natura ta petrecăreaţă se bate cap în cap cu stricteţea Capricornului.

Zodii cu care nu te înțelegi - Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Zodii cu care nu te înțelegi - Leu şi Vărsător

Primul semn cu care nu te înţelegi deloc este Leul. Incapacitatea ta de a te transforma la fel de repede ca şi Scorpionul este un impediment în calea relaţiei voastre. Acesta nu se înconjoară de persoane care nu pot să evolueze la fel de repede ca şi el. Cel de-al doilea semn este Vărsătorul. Vărsătorul are un stil de viaţă liber, fără constrângeri, iar tu eşti exact opusul lui.  

Zodii cu care nu te înțelegi - Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Zodii cu care nu te înțelegi - Fecioară şi Peşti

Cu o Fecioară nu vei reuşi să te înţelegi deloc. Ei îi place să joace după reguli, în timp ce tu alegi să joci riscant. S-ar putea să simţi că aceasta nu poate ţine pasul cu tine. Peştii sunt al doilea semn zodiacal cu care poţi avea cele mai multe probleme. Ambele zodii sunt conduse de Jupiter şi ambele sunt semne norocoase. Cu toate acestea, tu eşti mai optimist decât sensibilii Peşti.

Zodii cu care nu te înțelegi - Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Zodii cu care nu te înțelegi - Berbec şi Balanţă

Primul semn cu care nu te înţelegi deloc este Berbecul. El este prea iute faţă de tine care eşti foarte raţional. Acest lucru face ca argumentele dintre voi să fie şi mai intense. Al doilea semn este Balanţa. Balanţa este prea petrecăreaţă, iar tu prea conservator, ceea ce creează probleme între voi.  

Zodii cu care nu te înțelegi - Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Zodii cu care nu te înțelegi - Taur şi Scorpion

Cu Taurul este foarte greu să te înţelegi. El este orientat către relaţii şi angajament, în timp ce tu cauţi în permanenţă libertate. Din această cauză, Taurul poate întâmpina probleme de încredere. Al doilea semn este Scorpionul. Scorpionul este prea pasional pentru tine, iar tu prea distant pentru el. Nu îţi place să joci după regulile nimănui, iar Scorpionul nu va fi o excepţie.

Zodii cu care nu te înțelegi - Peşti(19 februarie - 20 martie)
Zodii cu care nu te înțelegi - Gemeni şi Săgetător

Nu te vei înţelege deloc cu nativii din zodia Gemeni. Tu tinzi să acţionezi cu inima, iar Gemenilor le place logica, înlocuind emoţia şi intuiţia cu raţiunea. Neînţelegerea logicii celuilalt poate duce la conflicte majore. Cel de-al doilea semn este Săgetătorul. Săgetătorului îi place să îşi facă publice părerile, pe când tu îşi intenalizezi opiniile. Acest lucru vă îngreunează relaţia, pentru că unul este mai vorbăreţ decât celălalt.

Comentarii Facebook