Anamaria Prodan e numai FIȚE! A fost surprinsă în Istanbul, într-un magazin de fake-uri - FOTO


Anamaria Prodan a fost surprinsă de paparazzi în timp ce dădea o raită prin magazinele de fake-uri din Istanbul. 

Vedeta pozează în multimilionara, dar la Istanbul a ocolit magazinele de lux, oprindu-se în cele care comercializează fake-uri la prețuri uluitor de mici. 

Fosta soție a lui Reghecampf face paradă aproape zilnic cu brandurile de lux pe care le îmbracă: Gucci, Louis Vuitton sau Hermes, dar toată lumea știe că Turcia abundă de fake -uri bine făcute, de unde se aprovizionează multă lume. 

Anamaria Prodan este în vacanță în Istanbul și nu a putut rata magazinele din zona marelui Bazar. Ea a spus de multe ori că are milioane de euro în cont, dar, probabil, nu vrea să cheltuie mii de euro pe un produs care în Turcia costă 20  de euro. 

Vedeta nu a fost tot timpul atât de înfumurată. Ani trecuți mărturisea că poartă chiar și de la second-hand, așa cum fac mulți români. ”Nu mă interesează dacă sunt haine de firmă sau dacă sunt de la un magazin second-hand. Port orice haină îmi place de oriunde. Cumpăr orice şi nu mă uit la preţ.

Întotdeauna îmi asortez ori bijuterii foarte scumpe cu haine de la branduri mai ieftine. Nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu ştiu ce firmă.

Contează în primul rând să îmi placă, să mă simt bine în acele haine şi bineînţeles să îmi stea şi bine”, mărturisea sexy-impresara.

Foto: Cancan.ro

Comentarii Facebook