Codin Maticiuc, aroganțe de „mare” cunoscător de femei, a făcut și o listă pentru bărbați: „fata #ilovemylife nu mănâncă salată de boeuf”


Codin Maticiuc a decis să împartă din „înțelepciunea” sa și urmăritorilor săi de pe Instagram. Maticiuc vorbește într-o postare despre fetele de care bărbații trebuie să se ferească. El a întocmit o listă cu 20 de tipologii, pe care bărbații ar trebui să le țină la distanță.

Printre femeile de care sexul masculin ar trebui să fugă cât pot se află fata care știe fotbal, dar și cea care publică anumite citate motivaționale în descrierea unei fotografii în care apare goală. După cum era de așteptat, postarea lui Codin Maticiuc nu a fost tocmai apreciată de public. 

Codin Maticiuc, în vârstă de 41 de ani, a avut multă vreme o reputație de Don Juan și era abonat al cluburilor de noapte în care se consumau cantități impresionante de alcool. În anii petrecuți în diferite anturaje actorul a dobândit experiență, de aceea probabil crede că poate recunoaște cu ușurință unele tipologii umane.

fata 1.jpeg

fata 2.jpeg

fata 3.jpeg

Comentarii Facebook